Σερκεδάκης: «Το τένις στην Ελλάδα εκπροσωπείται επάξια από Τσιτσιπά και Σάκκαρη»

Η δήλωση του Γιάννη Σερκεδάκη για τις εκλογές της ΕΦΟΑ και τη δυναμική του τένις στην Ελλάδα.

Σερκεδάκης: «Το τένις στην Ελλάδα εκπροσωπείται επάξια από Τσιτσιπά και Σάκκαρη»

Ο υποψήφιος πρόεδρος ΕΦΟΑ και πρόεδρος του Ο.Α. Αγ. Παρασκευής, Γιάννης Σερκεδάκης, με δήλωσή του χαιρέτισε με δήλωση του τις εκλογές της ΕΦΟΑ, ενώ σχολίασε και την άνθηση που γνωρίζει το τένις τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας:

«Η διεξαγωγή των εκλογών στην Ομοσπονδία του Τένις (ΕΦΟΑ) αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την προώθηση ενός ιδιαίτερου αθλήματος, το οποίο παρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη και κερδίζει σταδιακά τις καρδιές όλο και περισσότερων φιλάθλων από όλη την Ελλάδα.

Το άθλημα του τένις την περίοδο αυτή χαίρει μεγάλης αναγνώρισης στην αθλητική κοινότητα της χώρας μας, καθώς εκπροσωπείται από άξιους και ταλαντούχους αθλητές.

Πόσω μάλλον τώρα στην Ελλάδα, που έχουμε την τιμή αυτή την εποχή, να εκπροσωπούμαστε από δύο εξαιρετικά ταλαντούχους αθλητές, τον Στέφανο και τη Μαρία, οι οποίοι με τις επιδόσεις τους πρωταγωνιστούν στα παγκόσμια τουρνουά και έχουν καθιερωθεί στις υψηλές θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης.

Είναι βέβαιο ότι θα αποτελούν σημείο αναφοράς για το τένις τα επόμενα έτη και θα προσελκύσουν πολλά νέα παιδιά στην ενεργή ενασχόληση με το σπουδαίο αυτό άθλημα, συντελώντας στην καλλιέργεια του.

Η δημιουργία μικρής και μεσαίας κλίμακας διοργανώσεων σε όλη την Ελλάδα αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για εμάς.

Θα δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση, τόσο στην εξωστρέφεια του τένις, όσο και στη δημιουργία νέων, σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενούν σοβαρές διοργανώσεις Αντισφαίρισης ανά την Ελλάδα.

Με τον τρόπο αυτόν ενδυναμώνουμε το ίδιο το άθλημα, ενισχύουμε την προβολή του στο φίλαθλο κοινό και παροτρύνουμε τον κόσμο στην αθλητική δραστηριότητα.

Το τένις αποτελεί κοινωνικό και πολιτιστικό αγαθό, δικαίωμα κάθε ανθρώπου και προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε ώστε να πάρει επιτέλους τη θέση που του αξίζει στην χώρα μας.

-Με ένα νέο θεσμικό πλαίσιο το οποίο δίνει οξυγόνο στην ομοσπονδία, γίνεται πράξη η διοικητική ανανέωση.

-Οι προσπάθειες της αθλητικής μεταρρύθμισης έχουν λάβει καθολική αναγνώριση, και εχουν αγκαλιαστεί από όλες τις υγιείς δυνάμεις του αθλητισμού.

Πρωτίστως θα δώσουμε βήμα στους αθλητές μας που είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές.

Προχωράμε όλοι μαζί!

Σεβόμαστε το παρελθόν αλλά τιμούμε και υπηρετούμε το μέλλον!

Όλοι μαζί, δυνατά, και αποτελεσματικά, δημιουργούμε την νέα εποχή στην αντισφαίριση.

Μια νέα εποχή, με νέους ορίζοντες, νέες προοπτικές, νέες ιδέες, για τη νέα γενιά του αύριο.

Προχωράμε, δημιουργικά και ενωτικά!»