Τσιτσιπάς: «Θα είναι περίεργο αλλά και πρόκληση»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τον αγώνα του στο Western & Southern Open, ο οποίος θα γίνει χωρίς την παρουσία κόσμου.

Τσιτσιπάς: «Θα είναι περίεργο αλλά και πρόκληση»

Για την προσπάθειά του στο Western & Southern Open της Νέας Υόρκης και τον αγώνα απέναντι στον Κέβιν Άντερσον, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπως επίσης και για το ότι θα πρέπει να δώσει τους αγώνες του κεκλεισμένων των θυρών και πώς αυτό επηρεάζει τις προσπάθειές του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι δύσκολο για όλους τους αθλητές, το γεγονός ότι θα παίζουμε χωρίς την παρουσία κόσμου στις κερκίδες. Είναι διαφορετική η αίσθηση μέσα από το court.

Είδα μερικά ματς από την πρώτη ημέρα αγώνων και μου φάνηκε πως η ατμόσφαιρα δεν ήταν ίδια όσον αφορά τις συμπεριφορές των παικτών και την απόδοσή τους.

Ακόμη και από την τηλεόραση μπορείς να το καταλάβεις αυτό, πόσω μάλλον εγώ, που είδα ματς από κοντά. Δεν έχω παίξει πολλές φορές χωρίς φιλάθλους, από τότε που βρίσκομαι ψηλά στην κατάταξη. Θα είναι περίεργο.

Θα είναι πρόκληση για όλους τους παίκτες, ειδικά για τους κορυφαίους, που έχουν συνηθίσει να έχουν μεγάλο fan base και να έχουν κοινό μαζί τους σε κάθε αγώνα που δίνουν.

Πλέον, ίσως θα είναι πιο δίκαιο το παιχνίδι για όλους. Θα έχουν ίσως ένα μικρό πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες φορές, οι αθλητές που είναι χαμηλότερα στην κατάταξη».