Εκτός US Open και ο Βαβρίνκα!

Ένα ακόμη από τα μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου τένις, ο Στάνισλας Βαβρίνκα, έθεσε εαυτόν εκτός του επερχόμενου US Open εξαιτίας τραυματισμού, αλλά και υπό το φόβο του Covid-19.

Εκτός US Open και ο Βαβρίνκα!

Μετά τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ, ένας ακόμη τενίστας του Top 10 της ATP δεν θα δώσει το «παρών» στο κορυφαίο τουρνουά του US Open, το οποίο ξεκινάει φέτος στις 31 Αυγούστου.

Εκτός του US Open ο Ναδάλ: «Αποφάσισα να μην ταξιδέψω»

Πρόκειται για τον δεύτερο καλύτερο Ελβετό τενίστα όλων των εποχών, τον Στάνισλας Βαβρίνκα, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, δεν θα πάρει μέρος στο Grand Slam της Νέας Υόρκης, λόγω του κορονοϊού.

Φέντερερ: Επιστροφή το 2021! (pic)

Τους τελευταίους μήνες ο νικητής του 2016 στο «Flushing Meadows» ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς και σε συνδυασμό με τη ραγδαία εξάπλωση του ιού αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο αμερικανικό Open.

Ο «Stanimal» -όπως είναι το παρατσούκλι του- είχε ξεκαθαρίσει εξαρχής πως αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση με την εξάπλωση του κορονοϊού, δεν ήταν διατεθειμένος να ρισκάρει την υγεία του παίζοντας τένις.

Εύλογα, οι διοργανωτές του US Open είναι πλέον αρκετά προβληματισμένοι με τις ηχηρές απουσίες από το επερχόμενο τουρνουά στη Νέα Υόρκη, αφού συμπεριλαμβανομένου του Βαβρίνκα θα λείψουν οι τέσσερις από τους επτά εν ενεργεία τενίστες που έχουν κερδίσει Grand Slam (Φέντερερ, Ναδάλ, Ντελ Πότρο).

Θυμίζουμε ότι στις γυναίκες έχει δηλώσει ότι δεν θα συμμετάσχει στο φετινό US Open το Νο1 στην κατάταξη της WTA, η Άσλεϊ Μπάρτι από την Αυστραλία.