Εκτός του US Open ο Ναδάλ: «Αποφάσισα να μην ταξιδέψω»

Την απόφασή του να μην ρισκάρει ένα ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για το επερχόμενο US Open, υπό τον φόβο του κορονοϊού, γνωστοποίησε ο Ραφαέλ Ναδάλ.

Εκτός του US Open ο Ναδάλ: «Αποφάσισα να μην ταξιδέψω»

Κάτι περισσότερο από τρεις εβδομάδες απομένουν για τη διεξαγωγή του φετινού US Open, στο οποίο πέρα από τον Ρότζερ Φέντερερ (τραυματίας) δεν θα συμμετάσχει τελικά ούτε ο Ραφαέλ Ναδάλ.

Φέντερερ: Επιστροφή το 2021! (pic)

Ο ίδιος ο Ισπανός άσος ανακοίνωσε στους φίλους του μέσω του διαδικτύου ότι δεν είναι διατεθειμένος να ρισκάρει ένα ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, υπό το φόβο μόλυνσης από κορονοϊό.

«Η κατάσταση είναι μπερδεμένη σε παγκόσμια εμβέλεια, τα κρούσματα Covid-19 αυξάνονται, φαίνεται πως ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να το ελέγξουμε», έγραψε αρχικά ο Ναδάλ, για να προσθέσει:

«Αυτή είναι μια απόφαση που δεν ήθελα ποτέ να πάρω, αλλά αυτή τη φορά προτίμησα να ακολουθήσω την καρδιά μου και προς το παρόν θα προτιμήσω να μην ταξιδέψω».

Θυμίζουμε ότι το φετινό US Open θα ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου με αρκετές απουσίες, όπως αυτές των Ναδάλ, Φέντερερ αλλά και του Νο1 στην κατάταξη των γυναικών, της Άσλεϊ Μπάρτι από την Αυστραλία.