ΣΕΓΑΣ: Ικανοποίηση για το προπονητικό κέντρο στο Παρίσι, στον Δήμο Αντονί

Ο τεχνικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ Χρήστος Μελέτογλου και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Γιάννης Μυστακίδης, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην Γαλλία και συγκεκριμένα τον Δήμο Αντονί, προκειμένου να επισκεφθούν προπονητικό κέντρο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει η ομάδα μας πριν τους Ολυμπιακούς του 2024.

ΣΕΓΑΣ: Ικανοποίηση για το προπονητικό κέντρο στο Παρίσι, στον Δήμο Αντονί

Οι δύο εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας έγιναν δεκτοί με μεγάλη χαρά από τους ανθρώπους του Δήμου, εκεί όπου αντιδήμαρχος είναι ο Έλληνας Ιωάννης Βουλδούκης από την Ελευθερούπολη Καβάλας, αλλά εργάζεται και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Αρμενίας, κάτοχος του ρεκόρ Ευρώπης στο μήκος και φίλος της χώρας μας, Ρόμπερτ Εμιγιάν.

Το προπονητικό κέντρο είναι υψηλών προδιαγραφών και διαθέτει όλα όσα χρειάζεται η ομάδα μας για την προετοιμασίας της. Υπάρχει προπονητήριο για τις ρίψεις και φυσικά εξοπλισμένες αίθουσες ενδυνάμωσης και εκ γύμνασης. Η εικόνα που αποκομίσαμε ήταν πολύ καλή. Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους στο Δήμο που μας υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά“, είπε ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου. Η Ομοσπονδία όπως το 2021 στο Τόκιο και το 2022 στο Όρεγκον θέλει να παρέχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στην ομάδα, για το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας πριν τους Ολυμπιακούς του Παρισιού. Το Georges – Suant Stadium, το οποίο βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από το ολυμπιακό χωριό όπου θα μείνουν οι αποστολές στη διάρκεια των Αγώνων, είναι εγκεκριμένο προπονητικό κέντρο από την Οργανωτική Επιτροπή Παρίσι 2024, ενώ διαθέτει και υπερσύγχρονη ιατρική μονάδα, η οποία θα είναι στη διάθεση της εθνικής μας ομάδας.

Το μέλος της διοίκησης Γιάννης Μυστακίδης (αριστερά), ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου, ο Ρόμπερτ Εμιγιάν και ο Ιωάννης Βουλδούκης