Κώστας Φιλιππίδης: Πέμπτος στη Μαδρίτη με 5.45

Πέμπτος στη Μαδρίτη ο Κώστας Φιλιππίδης. Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεπέρασε τα 5.45 με τη δεύτερη αλλά δεν τα κατάφερε στο 5.55.

Κώστας Φιλιππίδης:  Πέμπτος στη Μαδρίτη με 5.45

Την 5η θέση κατέλαβε στο επί κοντώ, στο μίτινγκ της Μαδρίτης, ο Κώστας Φιλιππίδης.

Ο 32χρονος πρωταθλητής και κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ του αγωνίσματος κατάφερε να ξεπεράσει τα 5.45 με τη δεύτερη προσπάθειά του αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα 5.55 και στις τρεις προσπάθειες που ακολούθησαν στο συγκεκριμένο ύψος.

Ο Κώστας Φιλιππίδης ο οποίος βέβαια προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είχε ξεπεράσει με την πρώτη και τα 5.10μ. και τα 5.30μ.

Ο έμπειρος αθλητής προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και στο πλαίσιο αυτό επέλεξε να κάνει ένα δυνατό πέρασμα από το μίτινγκ της Μαδρίτης. Ο άλτης του Δημήτρη Κυτέα έχει μία ακόμη συμμετοχή στην αρχή της σεζόν, στο μίτινγκ του Ντεσάου στις 21 Μαΐου όπου ξεπέρασε τα 5,35 μέτρα.

Τους εκτός συνόρων αγώνες της θα συνεχίσει και η Ιωάννα Ζάκκα, που την Κυριακή (20/6) θα είναι παρούσα στο μίτινγκ ORLEN Memoriał Janusza Kusocinskiego στην πόλη Χόρζοφ της Πολωνίας. Η αθλήτρια του Γιάννη Κουτσογιαννόπουλου προέρχεται από την πολύ καλή εμφάνιση στο Filothei Womena Gala, όπου ξεπέρασε τα 1,90 μ. και βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ στο ύψος. Η 25χρονη παρά τον τραυματισμό στο πόδι έδειξε σε καλή κατάσταση και σε θέση να βελτιώσει το ατομικό της 1,91 μέτρα.