Σταματία Σκαρβέλη: Πρεμιέρα για τη θερινή σεζόν

Πανέτοιμη για την πρεμιέρα της στη θερινή σεζόν η Σταματία Σκαρβέλη, με στόχο βέβαια τη συμμετοχή και την καλή παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σταματία Σκαρβέλη: Πρεμιέρα για τη θερινή σεζόν

Η ενημέρωση από τον ΣΕΓΑΣ

"Τους αγώνες της στη θερινή σεζόν ξεκινάει η Σταματία Σκαρβέλη με απώτερο στόχο τη συμμετοχή και μία καλή παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η έμπειρη αθλήτρια θα "ανοίξει" τη θερινή περίοδο στο Τενεσί με στόχο να κυνηγήσει από νωρίς μεγάλες βολές. Η 26χρονη αθλήτρια έχει ανάγκη για αγώνες, αφού η τελευταία φορά που βρέθηκε στον κλωβό, ήταν τον Δεκέμβριο του 2019 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Το 2020 όπως και για τους περισσότερους αθλητές έτσι και για την Σκαρβέλη ήταν χαμένη αγωνιστικά, αφού δεν κατάφερε να συμμετάσχει σε καμία διοργάνωση.

Η Σκαρβέλη μετά τον αγώνα της Πέμπτης (8/4) στο Τενεσί θα αγωνιστεί στη Βιρτζίνια το διήμερο 16-17/4.

Η αθλήτρια βρίσκεται στην 21η θέση του ranking για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με συνολικά 32 αθλήτριες να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο αγώνισμα στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Η Σταματία Σκαρβέλη, αθλήτρια του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου, η οποία έχει ατομικό ρεκόρ 71,33 μ., αναμένεται να συνεχίσει τους αγώνες της στις ΗΠΑ, ενώ αν το επιτρέψουν οι συνθήκες είναι πιθανό να έρθει το καλοκαίρι και στην Ελλάδα".

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας