Έμεινε στα 5,10 μέτρα ο Φιλιππίδης υπό βροχή στο Ίνσμπρουκ

Δεν σημαδεύτηκε από κάποια αξιοσημείωτη επίδοση η παρουσία του Κώστα Φιλιππίδη στον αγώνα αλμάτων επί κοντώ του Ίνσμπρουκ. Η βροχή που έπεφτε επηρέασε τις προσπάθειες του Έλληνα πρωταθλητή που πήδηξε 5,10 μέτρα.

Έμεινε στα 5,10 μέτρα ο Φιλιππίδης υπό βροχή στο Ίνσμπρουκ

Στο Ίνσμπρουκ βρέθηκε σήμερα (5/9) ο Κώστας Φιλιππίδης προκειμένου να αγωνιστεί στο street event που ανήκει στη σειρά αγώνων «Golden Fly».

Ωστόσο οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην αυστριακή πόλη δεν επέτρεψαν στους άλτες τού επί κοντώ να κάνουν τον αγώνα τους όπως θα ήθελαν, αφού η βροχή που ξέσπασε λίγο μετά τα πρώτα άλματα του αγώνα οδήγησε τους διοργανωτές στη διακοπή του αγωνίσματος για αρκετή ώρα, γεγονός που επηρέασε τους περισσότερους αθλητές, ανάμεσα σε αυτούς και τον άλτη του Δημήτρη Κυτέα.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 με την επιστροφή του στον αγωνιστικό χώρο πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια τα 5,10 μέτρα, ωστόσο στη συνέχεια απέτυχε να ξεπεράσει τα 5,30 μ. και ολοκλήρωσε πρόωρα την παρουσία του στη διοργάνωση. Οι άλτες δεν είχαν να αντιμετωπίσουν μόνο τον βαρύ από τη βροχή διάδρομο, αλλά και το βρεγμένο στρώμα, στο οποίο έπεφταν σε κάθε προσπάθειά τους.