Ανδρέας Βαζαίος: «Ανακούφιση η μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων»

Ο πρωταθλητής Ευρώπης, Ανδρέας Βαζαίος μίλησε για τη μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων και έκανε λόγο για μεγάλη ανακούφιση των αθλητών.

Ανδρέας Βαζαίος: «Ανακούφιση η μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων»

Ο πρωταθλητής Ευρώπης, Ανδρέας Βαζαίος μίλησε για τη μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων και έκανε λόγο για μεγάλη ανακούφιση των αθλητών

Ο σπουδαίος Έλληνας κολυμβητής ήταν έτοιμος για την συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης που αναβλήθηκε και είναι άγνωστο εάν και πότε θα πραγματοποιηθεί και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο που τελικά μεταφέρθηκαν για το 2021.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης εκτιμά ότι η απόφαση για την μετάθεση της Ολυμπιάδας αποτέλεσε ανακούφιση για τον ίδιο και τους υπόλοιπους πρωταθλητές ανά την υφήλιο.

Αλέξανδρος Νικολόπουλος: Τι λέει ο προπονητής του Βαζαίου για την «νέα» μετά κορονοϊού εποχή!

«Θεωρώ πως ήταν πολύ θετική η απόφαση της ΔΟΕ και της Ιαπωνικής επιτροπής να αναβάλουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες για το 2021. Είναι τεράστια ανακούφιση για τους αθλητές να μπορέσουν να προετοιμαστούν με σωστές και υγιείς συνθήκες για το μεγάλο εορτασμό του αθλητισμού.

Σίγουρα αυτό δημιούργησε αλλαγή στον προγραμματισμό μας αλλά οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι. Για το υπόλοιπο της χρονιάς προτεραιότητά μου είναι να παραμείνω υγιής και να κρατήσω τη φυσική μου κατάσταση όσο γίνεται σε πιο υψηλά επίπεδα.

Κέλλυ Αραούζου: «Κλείστε την τηλεόραση, ασχοληθείτε με τον εαυτό σας»

Όλη η υφήλιος βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις. Για την ώρα είναι σημαντικό να ακούμε μόνο τις επίσημες ανακοινώσεις της Πολιτείας και να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών γιατρών- εκπροσώπων του κράτους, ώστε να προστατέψουμε τους εαυτούς μας, τους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα αυτούς που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες» τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης στην κολύμβηση, Ανδρέας Βαζαίος.