Κέλλυ Αραούζου: «Κλείστε την τηλεόραση, ασχοληθείτε με τον εαυτό σας»

Η πρωταθλήτρια κολύμβησης του Ολυμπιακού, Κέλλυ Αραούζου, ήταν και παραμένει μια μεγάλη ελπίδα για την χώρα. Η 29χρονη πρωταθλήτριά μας, μίλησε για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων, τον κορονοϊό και κάλεσε τον κόσμο να κλείσει την τηλεόραση.

Κέλλυ Αραούζου: «Κλείστε την τηλεόραση, ασχοληθείτε με τον εαυτό σας»

Η πρωταθλήτρια κολύμβησης του Ολυμπιακού Κέλλυ Αραούζου ήταν και παραμένει μια μεγάλη ελπίδα για την χώρα. Η 29χρονη πρωταθλήτριά μας μίλησε για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων, τον κορονοϊό και κάλεσε τον κόσμο να κλείσει την τηλεόραση.

«Οι Ολυμπιακοί μεταφέρθηκαν και όπως και με όσους έχω μιλήσει έχουμε ανακουφιστεί γιατί η πίεση ήταν πλέον μεγάλη.

Οι προπονήσεις δεν μπορούσαν να γίνουν, οι μέρες περνούσαν και μέχρι να βγει η απόφαση για το Τόκιο εμείς απλά καθόμασταν και παρακολουθούσαμε τις εξελίξεις» τόνισε χαρακτηριστικά η Κέλλυ Αραούζου.

Οι τραυματισμοί δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην πρωταθλήτρια και η συγκεκριμένη χρονική περίοδος είναι ιδανική για την πλήρη αποθεραπεία της.

«Φέτος η χρόνια ήταν πολύ δύσκολη για μένα, άρχισε με ένα τραυματισμό που ακόμα και σήμερα προσπαθούμε να διορθώσουμε. Δεν ήταν μια καλή χρονιά ούτως η άλλως για μένα δηλαδή.

Δεν έκανα αγώνες, έχασα πάρα πολλές προπονήσεις, μέχρι που πήγα στην προετοιμασία του υψομέτρου τον Φεβρουάριο-Μάρτιο και άρχισα να ξανά μπαίνω κανονικά στους ρυθμούς μου.

Αυτή τη στιγμή το πλάνο μας λέει να ξεκουραστούμε, να φτιάξουμε όσο περισσότερο μπορούμε το γόνατό μου και να δουλέψουμε καλύτερα όταν θα είμαστε και πάλι στο νερό».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι συμβουλές της 29χρονης στην ελληνική κοινωνία και στον τρόπο αντιμετώπισης των απαγορεύσεων στις μετακινήσεις λόγω πανδημίας.

«Αυτή τη στιγμή ζούμε μια πολύ παράξενη κατάσταση που το μόνο που μπορεί να μας κάνει είναι καλό, αρκεί να δουλέψουμε με τον εαυτό μας. Κλείνοντας την τηλεόραση και βλέποντας λίγο θετικά την επικρατούσα κατάσταση θα βγούμε πιο δυνατοί μέσα από αυτήν!

Να βγούμε να τρέξουμε ή να περπατήσουμε για λίγο και να ακούσουμε τη φύση.

Γυρνώντας μπορούμε να βάλουμε την αγαπημένη μας μουσική και να μαγειρέψουμε κάτι υγιεινό και σπιτικό που σίγουρα πριν την πανδημία δεν είχαμε τον χρόνο να το κάνουμε, τουλάχιστον όχι σε καθημερινή βάση.

Να κάτσουμε να μιλήσουμε μέσω βιντεοκλήσης με τους αγαπημένους μας και να τους μεταδώσουμε λίγο χαρά. Εγώ έτσι το αντιμετωπίζω και σίγουρα η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη με όσους αγαπάμε δίπλα μας» υπογράμμισε η Κέλλυ Αραούζου.