Γκολομέεβ: «Μου άνοιξε η όρεξη και θα δουλέψω πιο σκληρά»

Έτοιμος για ακόμα μία διάκριση εμφανίστηκε ο Κριστιάν Γκολομέεβ μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στα 50μ. ελεύθερο.

Γκολομέεβ: «Μου άνοιξε η όρεξη και θα δουλέψω πιο σκληρά»

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ έγραψε άλλη μία χρυσή σελίδα στην καριέρα του καθώς κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου.

Gwangju 2019: Αργυρό μετάλλιο ο Γκολομέεβ

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ο Έλληνας κολυμβητής δήλωσε τα εξής: «Ήταν πολύ ωραία κούρσα, ήμουν έτοιμος, το ήθελα πάρα πολύ, ήμουν συγκεντρωμένος και πολύ χαρούμενος με το χρόνο, που ήταν ένα εκατοστό από το Πανελλήνιό μου ρεκόρ. Ένιωθα ωραία, βλέποντας δίπλα μου τον Φράτους. Προσπάθησα πολύ στα τελευταία μέτρα και μου βγήκαν σχεδόν όλα σωστά. Δε θα πω ότι το περίμενα, αλλά πίστευα ότι αν τα κάνω όλα σωστά θα ήμουν στα μετάλλια. Θέλω να το αφιερώσω στο θείο μου και στη θεία μου, στην γυναίκα μου τη Λίντζι και στον πατέρα μου δεν είναι στη ζωή. Είναι το δεύτερο μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα για την Ελλάδα μετά του Γρηγοριάδη το 2005 και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Αυτό, μου δίνει την ενέργεια να συνεχίσω για του χρόνου, που είναι Ολυμπιακή χρονιά. Πραγματικά μου ανοίγει την όρεξη και θα προσπαθήσω δυνατά, να δουλέψω πιο σκληρά, να βελτιώσω ότι ατέλειες που έχω και να πάω ακόμα καλύτερα».