Τηλεόραση και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα - Τι δείχνει απευθείας η ΕΡΤ

Η λύση για εκείνους που θέλουν να παρακολουθήσουν και τα προκριματικά

Τηλεόραση και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα - Τι δείχνει απευθείας η ΕΡΤ

Δυστυχώς οι προσπάθειες των μελών της Ελληνικής αποστολής στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος δεν θα μεταδοθούν σε απευθείας σύνδεση από την ελληνική τηλεόραση.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ, από την ΕΡΤ1 σήμερα Παρασκευή θα δούμε μόνο τους τελικούς (19.00 στην κολύμβηση). Το ίδιο αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή. Τη Δευτέρα (6.8) το πρόγραμμα θα είναι φουλ. Θα δούμε ζωντανά στις 11.00 την προσπάθεια της Πλατανιώτη στον τελικό (σόλο) και στις 12.15 τα προκριματικά της κολύμβησης, καταδύσεις στις 14.00 (ομαδικό μικτό 3μ. και 10μ.) όπου δεν έχουμε ελληνική εκπροσώπηση και στις 15.30 θα μεταδοθεί ο τελικός του ομαδικού στη συγχρονισμένη κολύμβηση (θα είναι η ελληνική ομάδα). Το πρόγραμμα θα κλείσει με τους τελικούς (19.00) στην κολύμβηση.

Την Τρίτη (7/8), η ΕΡΤ1 πάντα, έχει στο πρόγραμμά της καταδύσεις (16.40, τελικός 1μ.) και στις 18.30 την κολύμβηση (τελικούς). Μια ημέρα μετά, το ενδιαφέρον μας θα είναι στην κολύμβηση όπου θα δούμε και πάλι μόνο τους τελικούς (18.30). Το ευχάριστο είναι πως τα 5 χιλιόμετρα στην ανοιχτή θάλασσα θα τα παρακολουθήσουμε από την ΕΡΤ3. Το απόγευμα, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και τους τελικούς στις καταδύσεις (3μ. συγχρονισμένες μικτό και 10μ. γυναικών) όπου δεν υπάρχει καμία ελληνική εκπροσώπηση. Την Πέμπτη 9 Αυγούστου το χορό θα ανοίξει και πάλι η ανοιχτή θάλασσα (ΕΡΤ3 11.20). Κλασικά δεν θα δούμε τα προκριματικά στην κολύμβηση αλλά θα παρακολουθήσουμε τους τελικούς (18.45, ΕΡΤ1) και στις 17.00 τον τελικό στις καταδύσεις (ΕΡΤ1) στα 3μ. ανδρών.

Αυτή είναι δυστυχώς η λύση

Η ελληνική αποστολή δεν απαρτίζεται από 20 Φελπς και 20 Λεντέκι για να έχουν...καπαρωμένη μια θέση στα απογευματινά αγωνίσματα. Τα «δελφίνια» μας θα δώσουν τη «μάχη» τους στα προκριματικά αγωνίσματα και κάποια από αυτά δεν θα καταφέρουν να προκριθούν στα ημιτελικά και στα τελικά. Όσα αποκλειστούν λοιπόν δεν θα μπορέσουμε να τα παρακολουθήσουμε από την ΕΡΤ με εξαίρεση φυσικά την ερχόμενη Δευτέρα που στο πρόγραμμα της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης υπάρχουν οι προκριματικοί της κολύμβησης.

Υπάρχει λοιπόν μια λύση για εκείνους που θέλουν να παρακολουθήσουν και τα προκριματικά. Όχι μόνο τους Έλληνες και τις Ελληνίδες αλλά και τους άλλους Ευρωπαίους που θα μείνουν εκτός τελικών.

Η ιστοσελίδα https://www.dailymotion.com/lentv θα μεταδώσει σε απευθείας σύνδεση όλο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ