Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να ανακοινώνει την αποστολή στην οποία δεν υπάρχουν εκπλήξεις.
Δεν έχει εκπλήξεις η αποστολή που ανακοίνωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για τα playoffs της Super League.
Ο Βάσκος προπονητής εμπιστεύεται αυτούς που πήραν το διπλό στη Λεωφόρο κι έτσι στη Θεσσαλονίκη ταξιδεύουν όσοι ήταν στην αποστολή για τον αγώνα με τους «πράσινους».
Ο Κλέιτον και ο Μπρούνο είναι οι δύο ξένοι που αποκλείστηκαν από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος έχει στην αποστολή τον Αντρέ Λουίς.
Ο «Μέντι» και σε ατό το ματς έχει πάρει στην αποστολή τους Ελ Κααμπί, Ταρέμι δείχνοντας και πάλι τις προθέσεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει σε αυτό το ματς.
Αναλυτικά στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι: Πασχαλάκης, Κουράκλης, Τζολάκης, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Καλογερόπουλος, Κοστίνια, Βέζο, Ροντινέι, Ρέτσος, Νασιμέντο, Μαρτίνς, Γκαρθία, Σιπιόνι, Λουίς, Τσικίνιο, Έσε, Ποντένσε, Μουζακίτης, Γιαζίτσι, Ελ Κααμπί, Ταρέμι.