Ο Κωνσταντινίδης επιστρέφει με νέο πρόγραμμα στους κρίκους

Με αισιοδοξία ατενίζει το μέλλον ο Έλληνας αθλητής μετά τον τραυματισμό που είχε πριν από λίγο καιρό. 

Ο Κωνσταντινίδης επιστρέφει με νέο πρόγραμμα στους κρίκους

Ο φιναλίστ του περσινού Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στους κρίκους, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και για την επιτυχία που είχε στην πρώτη του μόλις εμφάνιση σε Παγκόσμιο επίπεδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχαμε κάποιες ατυχίες στην προετοιμασία, αφού έμεινα αναγκαστικά εκτός προπονήσεων για ένα διάστημα λόγω τραυματισμών και ασθενειών, αλλά τώρα είμαι πολύ καλά και σιγά - σιγά θα καλύψουμε πλήρως το χαμένο έδαφος». Αισθάνομαι καλά είναι όμως προτιμότερο να μην λέμε πολλά λόγια. Πάμε για το καλύτερο δυνατό και θα δούμε στην πράξη τι θα πετύχουμε φέτος. Έχω ετοιμάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα στους κρίκους. Αλλάξαμε τη μισή σύνθεση του προγράμματος, ανεβάσαμε τον βαθμό δυσκολίας στο 6,10 και είμαστε ακόμα στην αρχή. Μπορούμε στους επόμενους μήνες να αλλάξουμε μία άσκηση, ώστε να αυξηθεί ο συντελεστής δυσκολίας ακόμα περισσότερο, ενόψει Eυρωπαϊκού και Παγκόσμιου πρωταθλήματος».

Ταυτόχρονα, θα επιδιώξει να βρίσκεται σε ετοιμότητα σε άλλα δύο ή τρία όργανα, με την σκέψη στις ανάγκες της Εθνικής ανδρών στους ομαδικούς αγώνες: «Θέλω να κάνω την καλύτερη δυνατή εμφάνιση σε κάθε μου συμμετοχή, σε κάθε ευκαιρία που μου δίνεται. Και φυσικά να βοηθήσω όπως μπορώ την Εθνική, ώστε να εκπληρώσουμε όλοι μαζί τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το πλασάρισμα της ομάδας στην 24αδα του Παγκόσμιου πρωταθλήματος. Για τον λόγο αυτό, εκτός από τους κρίκους σχεδιάζω να έχω καλά προγράμματα στο έδαφος, στο άλμα και σε κάποιο άλλο όργανο, αν χρειαστεί. Ευελπιστώ ότι στους επόμενους αγώνες θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω και σ΄αυτά τα όργανα, εφόσον κριθεί σκόπιμο».