Μετά τον Παναθηναϊκό και ο ΠΑΟΚ ζητά διακοπή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων!

Με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τις ομοσπονδίες, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ζητάει την άμεση και οριστική διακοπή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων λόγω κορονοϊού.

Μετά τον Παναθηναϊκό και ο ΠΑΟΚ ζητά διακοπή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων!

Με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τις ομοσπονδίες, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ζητάει την άμεση και οριστική διακοπή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων λόγω του κορονοϊού.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει η επιστολή του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Προς Πρωθυπουργό, κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη

Κοινοποίηση σε:

1) Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού

2) Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

3) ΕΠΟ

4) ΕΟΚ

5) ΟΧΕ

6) ΚΟΕ

Ο ΠΑΟΚ, με βαρύ το αίσθημα ευθύνης, λόγω της δημιουργηθείσας αφόρητης κατάστασης με την κήρυξη πανδημίας λόγω του κορονοϊού και των συνθηκών πολέμου τις οποίες αντιμετωπίζει η χώρα μας και όχι μόνο, θεωρώντας την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια ως το υπέρτατο αγαθό πάνω από οτιδήποτε άλλο, προτείνει την άμεση διακοπή των πρωταθλημάτων όλων των ερασιτεχνικών αθλημάτων, θεωρώντας αυτά ως μη γενόμενα, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι αθλητές πάνω απ’ όλα είναι άνθρωποι και ως τέτοιοι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται.

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Να διακοπούν οριστικά και να χαρακτηριστούν ως μη γενόμενα τα πρωταθλήματα.

Προς τούτο, καλούμε την ελληνική πολιτεία να λάβει τα προσήκοντα μέτρα, τα οποία θα διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-21, με προσανατολισμό πάντα στον ανθρώπινο παράγοντα στους δύσκολους καιρούς τους οποίους βιώνουμε.

Απευθυνόμαστε προσωπικά στον πρωθυπουργό, κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη, και τον καλούμε να δώσει τις εντολές στα αρμόδια όργανα προκειμένου να λάβουν άμεσα τις σχετικές πρωτοβουλίες και τις νομοθετικές ρυθμίσεις όπου αυτές χρειάζονται.

Καλούμε δε τις οικείες ομοσπονδίες ανά κλάδο άθλησης να συνδράμουν προς αυτή την κατεύθυνση, πράττοντας τα αυτονόητα τόσο προς όφελος της υγείας των αθλητών όσο και προς όφελος των σωματείων, αφού ο ελληνικός αθλητισμός δεν σταματάει την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Έχει και πρέπει να έχει και συνέχεια…».