ΕΟΕ: «Είναι ίσως η πρώτη φορά που ο ελληνικός αθλητισμός στηρίζεται εν ώρα κρίσης»

Το δικό της «ευχαριστώ» στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για τη στήριξη των αθλητών εξαιτίας του κορονοϊού εξέφρασε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

ΕΟΕ: «Είναι ίσως η πρώτη φορά που ο ελληνικός αθλητισμός στηρίζεται εν ώρα κρίσης»

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με ανακοίνωσή της αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει το υφυπουργείο Αθλητισμού και προσωπικά τον Λευτέρη Αυγενάκη για τη στήριξη στους Έλληνες αθλητές εν μέσω κορονοϊού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Διαβάστε Επίσης

Στη Ξάνθη ο Στολτίδης!

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θέλει να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της προς την ελληνική κυβέρνηση, που τις δύσκολες αυτές ώρες ενέταξε αθλητές, σωματεία, αθλητικές ενώσεις, αλλά και την ίδια την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στα μέτρα στήριξης όσων επλήγησαν από τη διακοπή των δραστηριοτήτων τους λόγω του κορονοϊού.

Το αίτημα των αθλητικών φορέων έγινε αμέσως αποδεκτό από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος ενημέρωσε τους αρμόδιους υπουργούς και πέτυχε την αποδοχή του δίκαιου αιτήματος. Είναι ίσως η πρώτη φορά που ο ελληνικός αθλητισμός στηρίζεται εν ώρα κρίσης, γεγονός που πρέπει να επισημανθεί, καθώς πρόκειται για δίκαιη και ισότιμη μεταχείριση της αθλητικής οικογένειας σε σχέση με την πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας που ορθά απολαμβάνει τη μέριμνα και τη στήριξη της πολιτείας στον αγώνα ενάντια στη φονική πανδημία.

Ευχή όλων μας είναι να ξεπεραστεί γρήγορα και με τις μικρότερες αρνητικές συνέπειες η κρίση λόγω του κορονοϊού ώστε ο αθλητισμός να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς. Μέχρι τότε… μένουμε σπίτι!».