Στις 23 Ιουλίου του 2021 οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο

Το καλοκαίρι του 2021 θα διεξαχθούν τελικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο σύμφωνα με το κρατικό κανάλι της Ιαπωνίας, ΝΗΚ.

Στις 23 Ιουλίου του 2021 οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο

Ύστερα από την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων που ήταν προγραμματισμένοι για τις 24 Ιουλίου του 2020, η ΔΟΕ μαζί με την κυβέρνηση της Ιαπωνίας ξεκίνησαν να φτιάχνουν το πλάνο της επόμενης ημέρας προκειμένου να οριστεί η νέα ημερομηνία.

Τι είπε ο Τόμας Μπαχ για όσους έχουν ήδη προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Διαβάστε Επίσης

Στη Ξάνθη ο Στολτίδης!

Στο τραπέζι των συζητήσεων μαζί με τις Ομοσπονδίες των χωρών τέθηκε το ζήτημα της διεξαγωγής των Αγώνων την άνοιξη του 2021.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σενάριο διεξαγωγής την άνοιξη του 2021 στο Τόκιο!

Σύμφωνα με το ΝΗΚ, κρατικό κανάλι της Ιαπωνίας, φαίνεται πως οι διοργανωτές αποφάσισαν να ορίσουν το κορυφαίο αθλητικό γεγονός το καλοκαίρι του 2021 και συγκεκριμένα στις 23 Ιουλίου.

Τεράστια η οικονομική ζημία από την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων

Αυτό σημαίνει ότι η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί στις 8 Αυγούστου, ενώ όσον αφορά τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, αυτοί ενδέχεται να γίνουν στις 24 Αυγούστου και θα ρίξουν αυλαία στις 5 Σεπτεμβρίου.

Τόμας Μπάχ: «Πριν από το τέλος του καλοκαιριού του 2021 οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Η διεξαγωγή των Αγώνων το καλοκαίρι του 2021 θα διευκολύνει μεταξύ άλλων και τους χορηγούς, που είχαν θορυβεί στο άκουσμα της είδησης πως ενδέχεται η διοργάνωση να ακυρωθεί.