Ολυμπιακός: Η εναρκτήρια συνάντηση του Disability Water Sports

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά η εναρκτήρια συνάντηση του προγράμματος Disability Water Sports.

Ολυμπιακός: Η εναρκτήρια συνάντηση του Disability Water Sports

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά η εναρκτήρια συνάντηση του προγράμματος Disability Water Sports. Εκπρόσωποι του Ερυθρού Αστέρα, της Λάτσιο και της Σπορτ Μάνατζμεντ Βερόνα φιλοξενήθηκαν στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στην Μαρίνα Ζέας όπου τους παρουσιάστηκαν από τον συντονιστή Ολυμπιακό οι βασικές λεπτομέρειες του προγράμματος.

Ενός προγράμματος του οποίου ηγείται ο πειραϊκός σύλλογος ο οποίος παρουσιάζει όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες του και συντονίζει τις απαραίτητες δράσεις.

Η αντιπροσωπεία του «ερυθρόλευκων» ενημέρωσε πλήρως τους ξένους εταίρους για του στόχους του προγράμματος και τις απαιτούμενες δραστηριότητες που θα πρέπει να υλοποιηθούν κατά την διάρκεια αυτού σύμφωνα με την πρόταση που υποβλήθηκε και εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Επιπλέον, συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα και προγραμματίστηκαν οι δράσεις που θα υλοποιήσει κάθε συμμετέχοντας σύλλογος. Πλέον, οι εταίροι στρέφονται στην βασική του υλοποίηση δίνοντας μεγάλη σημασία στην συχνή τους επικοινωνία για τον καλύτερο συντονισμό των δράσεων.

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην κοινωνική ένταξη ατόμων με αναπηρίες μέσα από την συμμετοχή τους σε θαλάσσια σπορ.