Εύκολο 3-0 της εθνικής πινγκ-πονγκ με το Λουξεμβούργο

H Εθνική ομάδα των ανδρών στο πινγκ πονγκ επιβλήθηκε με 3-0 του Λουξεμβούργου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Εύκολο 3-0 της εθνικής πινγκ-πονγκ με το Λουξεμβούργο

Η αναμέτρηση ήταν για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2019 και με τη νίκη αυτή η ελληνική ομάδα εξασφάλισε την πρόκριση στην τελική φάση. Στόχος της πλέον να πάρει την πρωτιά στον όμιλο, όπως έκανε την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Ντεμπούτο εντός έδρας έκανε ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος ενώ Νο 1 της εθνικής ήταν ο Παναγιώτης Γκιώνης. Στον πάγκο βρέθηκαν οι Καλλίνικος Κρεάνγκα, Τάσος Ρηνιώτης και Κώστας Παπαγεωργίου. Επόμενο ματς της εθνικής είναι κόντρα στη Ρωσία εκτός έδρας, στις 27 Μαρτίου.

Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα Ελλάδα-Λουξεμβούργο 3-0:

Παναγιώτης Γκιώνης- Τράιαν Τσιότσιου 3-0 (11-1, 11-0, 11-0 λόγω τραυματισμού)

Γιάννης Σγουρόπουλος-Έρικ Γκλοντ 3-0 (11-8, 11-8, 11-7)

Γιώργος Κωνσταντινόπουλος-Μαρκ Ντιέλισεν 3-0 (11-5, 11-4, 11-7)

Ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος δήλωσε: «Ήταν επικίνδυνο ματς, αλλά εμείς καταφέραμε να δείξουμε συνέπεια στο παιχνίδι μας και να παρουσιαστούμε ψύχραιμοι. Κρατήσαμε καλά στάνταρ στην απόδοσή μας σε όλα τα ματς κι έτσι κάναμε ευκολότερο το έργο μας και φτάσαμε στο 3-0. Όσον αφορά εμένα είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Όταν έμαθα ότι θ’ αγωνιστώ αισθάνθηκα ενθουσιασμό! Είχα λίγο άγχος στην αρχή γιατί ήταν η πρώτη μου εμφάνιση μπροστά στο ελληνικό κοινό, αλλά στη διάρκεια του ματς το ξεπέρασα και πιστεύω ότι τα πήγα καλά. Θα προσπαθώ πάντα να είμαι έτοιμος όποτε μου δίνεται η ευκαιρία ν’ αγωνιστώ».