Η απάντηση του Κακλαμανάκη στην ΕΙΟ: «Πήρα θέση για να σώσω την επόμενη γενιά»

Τη δική του απάντηση έδωσε στο εξώδικο που δέχτηκε από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ο Νίκος Κακλαμανάκης.

Η απάντηση του Κακλαμανάκη στην ΕΙΟ: «Πήρα θέση για να σώσω την επόμενη γενιά»

Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία έστειλε εξώδικο στον «χρυσό» Ολυμπιονίκη του αθλήματος Νίκο Κακλαμανάκη την Τρίτη (19/8) για την τοποθέτησή του στη Βουλή, όπου τάχθηκε υπέρ του αθλητικού νομοσχεδίου που έφερε προς ψήφιση ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, και υπερψηφίστηκε την περασμένη Παρασκευή, καθώς και για δηλώσεις του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Εξώδικο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στον Κακλαμανάκη!

Ανάμεσα στους άλλους παράγοντες που δε θα μπορέσουν θα θέσουν ξανά υποψηφιότητα είναι και ο νυν πρόεδρος της ΕΙΟ Αντώνης Δημητρακόπουλος.

Ο Έλληνας πρωταθλητής που σύμφωνα με πληροφορίες έμαθε για το εξώδικο από τα ΜΜΕ έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από τον ΣΚΑΪ 100,3, τονίζοντας πως είπε αυτά που είπε γιατί να σώσει την επόμενη γενιά με τεράστιο προσωπικό κόστος.

O Κακλαμανάκης ανέφερε συγκεκριμένα τα εξής:

«Η κάθαρση δε γίνεται αναίμακτα. Έχω πει την αλήθεια και δε θα σταματήσω να τη λέω. Αποτελεί χρέος μου απέναντι στην Ελλάδα. Είπα αυτά που λέω σε όλη μου τη ζωή. Πήρα θέση για να σώσω την επόμενη γενιά με τεράστιο προσωπικό κόστος. Κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα τέλος»