Προσβλητικός Βασιλακόπουλος, διέκοψε για πρώτη φορά στην ιστορία, συνεδρίαση της ΕΟΕ

Η συνεδρίαση της ΕΟΕ διεκόπη καθώς ο Πρόεδρος Σπύρος Καπράλος αποχώρησε μετά από επίθεση που δέχθηκε από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. 

Προσβλητικός Βασιλακόπουλος, διέκοψε για πρώτη φορά στην ιστορία, συνεδρίαση της ΕΟΕ

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής διεκόπη λόγω της αποχώρησης του Προέδρου Σπύρου Καπράλου μετά από αήθη επίθεση που δέχτηκε από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ χαρακτήρισε «ψεύτη» τον Σπύρο Καπράλο, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο μία σειρά προσβλητικών εκφράσεων προς τον Πρόεδρο της ΕΟΕ, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του.

Mε τη στάση του αυτή οδήγησε τον Πρόεδρο της ΕΟΕ σε αποχώρηση, ενώ και πολλοί ακόμα εκπρόσωποι Ομοσπονδιών εγκατέλειψαν την αίθουσα, επειδή δεν ανέχτηκαν την προσβλητική συμπεριφορά του.

Όλα αυτά έγιναν σε μία στιγμή που τα μέλη της Ολομέλειας συμφωνούσαν σε μία κοινή θέση, κατά του αθλητικού νομοσχεδίου που είναι σε διαβούλευση και θέτει απαγορεύσεις στη θητεία των μελών των Αθλητικών Ομοσπονδιών.

Ο κ. Βασιλακόπουλος, όμως, που εμφανίστηκε μετά από μήνες στην Ολομέλεια της ΕΟΕ «δυναμίτισε» τη συζήτηση και οδήγησε στην διακοπή της συνεδρίασης, για πρώτη φορά στα χρονικά της ΕΟΕ.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας