ΠΣΑΤ: Πρωτάθλημα πινγκ-πονγκ για δημοσιογράφους

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου και η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης συνδιοργανώνουν  ατομικό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ για τους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

ΠΣΑΤ: Πρωτάθλημα πινγκ-πονγκ για δημοσιογράφους

Πρόκειται για ετήσια αθλητική δράση πανελλήνιας εμβέλειας, που αποφασίστηκε από την Ομοσπονδία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων κοινωνικής ευθύνης και ο Π.Σ.Α.Τ. από την πρώτη στιγμή στέκεται αρωγός και συνοδοιπόρος.

Το event, που έχει γίνει πλέον θεσμός, έχει ως βασικό σκοπό να κάνει πιο οικείο το ολυμπιακό άθλημα σε μία ακόμα επαγγελματική ομάδα και να της προσφέρει στιγμές χαλάρωσης. Από την πρώτη χρονιά κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων του Τύπου, που επιλέγουν και την αθλητική ενασχόληση για την ψυχαγωγία τους. Το 2016 έγινε ανάλογο τουρνουά στη Θεσσαλονίκη ενώ υπάρχει έμπρακτο ενδιαφέρον κι από την Κρήτη.

Η επιτυχία του εξαρτάται από τις συμμετοχές, γι' αυτό οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης κι ελπίζουν σε ανταπόκριση όχι μόνο με εργαζόμενους από την Αττική, αλλά κι από μέρη της Περιφέρειας, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν.

Δικαίωμα ν' αγωνιστούν έχουν όλοι όσοι εργάζονται σε Μ.Μ.Ε. ή συνεργάζονται με αυτά με οποιαδήποτε ιδιότητα: δημοσιογράφοι, τεχνικοί, παραγωγοί, φωτογράφοι, διοικητικό προσωπικό, εξωτερικοί συνεργάτες κ.ά. Εννοείται ότι μπορούν ν' αγωνιστούν επίσης οι άνεργοι, οι οποίοι διατηρούν την ιδιότητά τους στον χώρο, αλλά και οι συνταξιούχοι.

Το φετινό τουρνουά στηρίζει την «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

Επίσης, Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και Π.Σ.Α.Τ. πήραν μία σημαντική απόφαση στην αναζήτηση τρόπων για την περαιτέρω διάδοση και ανάπτυξη της προσπάθειας:

Το πρωτάθλημα αποκτά φέτος κι έναν διαφορετικό χαρακτήρα, έναν ξεχωριστό ρόλο. Θα κινηθεί και στο πνεύμα της κοινωνικής ευαισθησίας και της φιλανθρωπίας και θα ενισχύσει, όσο μπορεί, το αξιοθαύμαστο έργο του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου».

Μέσα από τη φιλική αθλητική εκδήλωση, που έχει αναγνωριστεί από τους ανθρώπους του Τύπου, οι συνδιοργανωτές αποφάσισαν να στηρίξουν την πολύχρονη υπέροχη προσπάθεια του πατέρα Αντώνιου Παπανικολάου και των συνεργατών του.
Με το σύνθημα «Ψηφίζουμε..πινγκ πονγκ» το 9ο τουρνουά θα γίνει στις 8 Ιουνίου στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι σε εξέλιξη και θα υποβάλλονται μέχρι και την παραμονή των αγώνων στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α.