Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου (9/3) για τις ομάδες του Ολυμπιακού (pic)

Έξι «ερυθρόλευκες» ομάδες σε μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο και χάντμπολ ρίχνονται στη μάχη αύριο Σάββατο (9/3). Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου (9/3) για τις ομάδες του Ολυμπιακού (pic)

Δράση σε όλα τα «μέτωπα» περιλαμβάνει το Σάββατο (9/3) για έξι ομάδες του Ολυμπιακού σε τέσσερα αθλήματα! Συγκεκριμένα, την αυριανή μέρα ρίχνονται στη μάχη οι ομάδες μπάσκετ Γυναικών, πόλο Ανδρών & Γυναικών, βόλεϊ Ανδρών & Γυναικών και χάντμπολ Ανδρών.

Την αρχή κάνει στις 14.30 το μεσημέρι η ανδρική ομάδα βόλεϊ, η οποία υποδέχεται στο «Μ. Μερκούρη» τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για τη 19η αγωνιστική της Volley League Ανδρών. Λίγο αργότερα, στις 15.00, η ομάδα γυναικών στο μπάσκετ φιλοξενεί τον Αθηναϊκό στο ΔΑΚ Γλυφάδας, για την 17η αγωνιστική της Α1.

Στις 16.45 σειρά παίρνει η ευρωπαϊκή μάχη της ομάδας πόλο γυναικών απέναντι στην ισπανική Σαν Αντρέου, στο Εθνικό κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ», στον μεταξύ τους επαναληπτικό για τα προημιτελικά της FIBA Euroleague Γυναικών.

Στις 17.00 ξεκινάει τόσο η εκτός έδρας αποστολή της ομάδας πόλο ανδρών με αντίπαλο τον Υδραϊκό στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1, όσο και το εκτός έδρας παιχνίδι του «ερυθρόλευκου» συγκροτήματος χάντμπολ κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 20ή αγωνιστική της Handball Premier.

Την «αυλαία» κλείνει η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία στις 20.00 υποδέχεται τον Ηλυσιακό στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Volley League, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Δείτε αναλυτικά το αυριανό (9/3) πρόγραμμα: