Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού για το Σαββατοκύριακο (26-27/1)

Διαβάστε το πλήρες πρόγραμμα των ομάδων του Ολυμπιακού σε όλα τα αθλήματα για το Σαββατοκύριακο 26-27 Ιανουαρίου.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού για το Σαββατοκύριακο (26-27/1)

Γεμάτο αναμετρήσεις είναι το Σαββατοκυριάκο για τα τμήματα του Ολυμπιακού. Η αγωνιστική δράση ξεκινά το Σάββατο στις 13:00 με την ομάδα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην Ορεστιάδα.

Στις 14:00 η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού θα φιλοξενήσει για το πρωτάθλημα την Βουλιαγμένη ενώ μία ώρα μετά η ομάδα βόλεϊ Γυναικών θα αντιμετωπίσει στο Κλειστό του Ρέντη τον Αίαντα Εύοσμου. Την ίδια ώρα το τμήμα μπάσκετ Γυναικών θα προσπαθήσει να διευρύνει το αήττητο σερί του στην Α1 απέναντι στις Εσπερίδες Καλλιθέας.

Στις 16:00 η ομάδα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης ρίχνεται ξανά στην μάχη, αυτή την φορά απέναντι στον Παναθηναϊκό. Την αυλαία κλείνει η ομάδα πόλο Γυναικών που θα αντιμετωπίσει στις 18:00 την Χάντι Μανσίσκ.

Την Κυριακή η ομάδα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης θα αγωνιστεί στις 10:00 απέναντι στον Άρη Νίκαιας ενώ την σκυτάλη παίρνει η ομάδα πόλο Γυναικών που θα αγωνιστεί στις 13:00 με την Πάντοβα.

Στις 16:00 η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Αερωπό Έδεσσας ενώ μισή ώρα μετά η ομάδα βόλεϊ Ανδρών θα φιλοξενήσει τον Φοίνικα Σύρου για τον δεύτερο τελικό του Volley League Cup.

Η ομάδα μπάσκετ Ανδρών θα αγωνιστεί κόντρα στην Κύμη στο ΣΕΦ στις 17:00 ενώ το ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου θα αγωνιστεί στις 19:30 με τον Αστέρα στην Τρίπολη.