Η Άννα Κορακάκη επισκέφθηκε την ελληνική αποστολή στο Μπουένος Άιρες

Μετέβη στο Ολυμπιακό Χωριό, όπως και ο πρέσβης της Ελλάδας στην Αργεντινή, Δημήτριος Ζεβελάκης, όπου αμφότεροι συνάντησαν τα μέλη της «γαλανόλευκης» αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων.

Η Άννα Κορακάκη επισκέφθηκε την ελληνική αποστολή στο Μπουένος Άιρες

Δύο ευχάριστες επισκέψεις είχε η ελληνική αποστολή μετά την χθεσινή θριαμβευτική ημέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στο Μπουένος Άιρες, με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην κωπηλασία από τις Χριστίνα Μπούρμπου - Μαρία Κυρίδου και του χάλκινου στο ταεκβοντό από την Φανή Τζέλη.

Στο Ολυμπιακό Χωριό μετέβη ο πρέσβης της Ελλάδας στην Αργεντινή, Δημήτριος Ζεβελάκης, που έτυχε θερμής υποδοχής από τον αρχηγό της Ελληνικής Αποστολής, Γιάννη Καρρά. Αφού ενημερώθηκε για τις συνθήκες διαβίωσης μίλησε με τους αθλητές, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες τους και τέλος φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Την ελληνική ομάδα επισκέφτηκε και η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη, η οποία έχει επιλεγεί από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή ως Role Model για τους νέους αθλητές και αθλήτριες. Η Κορακάκη, η οποία συμμετείχε στους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, θέλησε να μεταδώσει τη δική της εμπειρία από τη διοργάνωση και να εμψυχώσει τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ