Τέρπου: Οριακός αποκλεισμός στις «32» του WTT Feeder 

Η Ελισάβετ Τέρπου φεύγει από το World Table Tennis Feeder της Τσεχίας με οριακό αποκλεισμό στα πέντε σετ του 2ου γύρου.

Τέρπου: Οριακός αποκλεισμός στις «32» του WTT Feeder 

Η Ελισάβετ Τέρπου αντιμετώπισε το απόγευμα της Παρασκευής 28/07 για τις «32» του απλού γυναικών αφού είχε bye στον 1ο γύρο την Ράκελ Μορέ, κορυφαία αθλήτρια της Ελβετίας και με πολύ υψηλότερη θέση από την ίδια στην παγκόσμια κατάταξη.

Η 23χρονη πρωταθλήτριά μας παρουσίασε εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο, πλησίασε πολύ σε σπουδαία όσο και πολύτιμη νίκη και κάμφθηκε με 3-2 και με την ελάχιστη διαφορά στο 5ο σετ (11-9). Ήταν η 4η συμμετοχή της σε διεθνή τουρνουά μέσα στο καλοκαίρι και είχε την ευκαιρία να τσεκάρει τις δυνάμεις της σε διαφορετικής βαθμίδας αγώνες. Ναι μεν ηττήθηκε και στο Χάβιροφ στο πρώτο της παιχνίδι, ωστόσο σίγουρα μπορεί να κρατήσει τη βελτιωμένη απόδοση και το γεγονός ότι έφτασε κοντά σε θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε ικανότατη ξένη αθλήτρια.

Η Τέρπου (νούμερο 449 στην τρέχουσα παγκόσμια κατάταξη) προχώρησε χωρίς αγώνα στον 2ο γύρο του τσέχικου Feeder και ήξερε ότι συνέχιζε ως αουτσάιντερ. Η Μορέ (Νο 135 στον κόσμο) πάντως, δεν ήταν φόβητρο κι αυτό αποδείχτηκε και στο τραπέζι. Η δις πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού Νέων γυναικών βρέθηκε δύο φορές πίσω στα σετ και ισοφάρισε ισάριθμες και στον επίλογο προηγήθηκε 9-8. Εκεί όμως, υπέπεσε σε κάποια λάθη, έδωσε τη δυνατότητα στην αριστερόχειρα από την Ελβετία να κάνει πρώτη forehand επιθέσεις κι έχοντας και το σερβίς στο 9-9 έχασε τρεις διαδοχικούς πόντους και τον αγώνα (4-11, 12-10, 4-11, 11-9, 9-11). Μεταξύ άλλων διακρίσεών της η Μορέ είχε πλασαριστεί στις θέσεις 17-32 του απλού γυναικών στο Ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο, ενώ αγωνίζεται επί 13 συναπτά έτη στη γαλλική λίγκα.