Ο Γ. Μαυρωτάς υποδέχθηκε την ελληνική αποστολή που επέστρεψε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, υποδέχθηκε σήμερα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» μέλη της ελληνικής αποστολής που συμμετείχαν στους 24ους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών.

Ο Γ. Μαυρωτάς υποδέχθηκε την ελληνική αποστολή που επέστρεψε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών

Μεταξύ των αθλητών που επέστρεψαν από τη Βραζιλία ήταν και ο «χρυσός» στο ταεκβοντό Παύλος Λιότσος, ο «ασημένιος» στο 1000αρι και «χάλκινος» στους πόντους στην Ποδηλασία Παναγιώτης Χιώνης, η «αργυρή» στο επί κοντώ Νικολέττα Χιώνη και η «χάλκινη» στο ταεκβοντό Ειρήνη Μαχαιρίδου.

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού συνεχάρη τους Ελληνες αθλητές, αλλά και την ομοσπονδία, για την εξαιρετική μέχρι στιγμής παρουσία της ελληνικής αποστολής στους 24ους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών (9 μετάλλια μέχρι τώρα), ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία και στους αθλητές μας στην Ελευθερα Πάλη και την Εθνική ομάδα μπάσκετ Κωφών, που σε λίγες ώρες θα δώσουν τη δική τους μάχη για να πετύχουν μια ακόμη σπουδαία διάκριση για τη χώρα μας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Μαυρωτάς: «Υποδεχόμαστε σήμερα αθλητές που συμμετείχαν στους 24ους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών. Η συμμετοχή σε τέτοιους αγώνες από μόνη της είναι μεγάλη επιτυχία. Είμαστε περήφανοι για όλα τα παιδιά και τους προπονητές τους, είτε πήραν μετάλλια είτε όχι, επειδή σε αντίξοες συνθήκες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Συγχαρητήρια και στην Ομοσπονδία που από πλευράς μεταλλίων στη Βραζιλία πετύχαμε την καλύτερη επίδοση σε Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών. Ελπίζω η συμμετοχή αυτή να μείνει αξέχαστη σε όλους και είμαι σίγουρος ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά, που ξέρω ότι γίνεται, θα υπάρξει συνέχεια στις επιτυχίες. Εμείς ως Πολιτεία θα είμαστε δίπλα σας».