Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή: Συνάντηση για το μέλλον του αθλητισμού των ατόμων με αναπηρία

Εποικοδομητική επαφή με τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης, Νίκο Παπαθανάση, είχε ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Καπελλάκης, για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που ταλανίζουν τον χώρο του αθλητισμού ατόμων με αναπηρία.

Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή: Συνάντηση για το μέλλον του αθλητισμού των ατόμων με αναπηρία

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκο Παπαθανάση, είχε ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Καπελλάκης.

Η συζήτηση, που διεξήχθη στο γραφείο του κ. Παπαθανάση, κάλυψε όλα τα θέματα που απασχολούν τον χώρο του αθλητισμού των ατόμων με αναπηρία. Αποφασίστηκε να υπάρξει στενή συνεργασία με στόχο την προώθηση και την επίλυσή τους ώστε να μπορέσουν να αναπτυχθούν περισσότερο τα Παραολυμπιακά αθλήματα, με απώτερο σκοπό την ένταξη ακόμη περισσότερων ατόμων με αναπηρία στον αθλητισμό.

«Η συνάντηση ήταν γόνιμη και πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα. Συμφωνήσαμε ότι μπορούμε να συνεργαστούμε στενά σε όλα τα επίπεδα που απασχολούν τον χώρο μας, με μοναδικό γνώμονα την περαιτέρω ανάπτυξη του Παραολυμπιακού Κινήματος. Ευχαριστούμε θερμά τον αναπληρωτή υπουργό για τη συνάντηση και για την υποστήριξή του», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Καπελλάκης.