Πάλη: Διεκδικεί μετάλλιο στα ρεπεσάζ ο Συρόπουλος

Την ευκαιρία να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης Παίδων - Κορασίδων που διεξάγεται στη Βουλγαρία θα έχει ο Γιώργος Συρόπουλος.

Πάλη: Διεκδικεί μετάλλιο στα ρεπεσάζ ο Συρόπουλος

Ο Ελληνας πρωταθλητής θα αγωνιστεί στα ρεπεσάζ των 92κ. απέναντι στον Ακτορ (Τουρκία) κι αν επικρατήσει θα παλέψει με τον Λευκορώσο Κασλακανάου για μία θέση στο βάθρο. Στη φάση των «16» ο Συρόπουλος ηττήθηκε από τον Λουμπ με 8-1. Ο Ουκρανός αθλητής έφτασε έως τον τελικό κι έδωσε μια ακόμα ευκαιρία στον Ελληνα πρωταθλητή.

Στα ρεπεσάζ των 60κ. ο Σωτήρης Κουτέλης νίκησε στο πρώτο παιχνίδι τον Ελβετό Μπρούνερ, αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε από τον Αζέρο Αμπντουλαζαντε με πτώση. Στα 60κ. ο Γιώργος Παπαγεωργίου επικράτησε με πτώση του Γάλλου Γκαταγκαγιέφ. Στη φάση των «16» ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή από τονΡώσο Γκαντζίεφ.

Τέλος στα 71κ. ο Αλέξανδρος Μπατζακίδης ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή από τον Ρουμάνο Ιγκνατεσκου.

Εξάλλου, την Κυριακή διεξάγεται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο και ταυτόχρονα σηματοδοτεί την επανέναρξη του αγωνιστικού προγράμματος της ΕΛΟΠ. Στην φιλόξενη Κατερίνη περισσότεροι από 200 αθλητές από 30 σωματεία θα διεκδικήσουν τους πρώτους τίτλους της χρονιάς.

Σύσσωμη η οικογένεια της Πάλης περιμένει με ιδιαίτερη αγωνία το πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, μετά την πολύμηνη διακοπή λόγω της καραντίνας. Οι συμμετοχές ήταν πολλές και απέδειξαν ότι άπαντες επιθυμούν να βρεθούν ξανά σε μία παλαίστρα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο beach bar «Aloha» και θα ξεκινήσουν στις 13:00.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης έχει λάβει όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας και στόχος όλων είναι να γίνουν απολαυστικοί και ασφαλείς αγώνες. Οι αθλητές θα αγωνιστούν σε δύο παλαίστρες και θα υπάρχει live streaming.