Επιστολή ΝΟ Χανίων σε Μητσοτάκη, Αυγενάκη για το κολυμβητήριο

Επιστολές υπ’ όψιν του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, έστειλε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων. Ο ΝΟΧ θέτει και πάλι το ζήτημα του κολυμβητηρίου.

Επιστολή ΝΟ Χανίων σε Μητσοτάκη, Αυγενάκη για το κολυμβητήριο

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων

«Ο Nαυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό ότι έθεσε υπόψη του Πρωθυπουργού, αλλά και του Υφυπουργού Αθλητισμού, επιστολές από τους οποίους ζητά τη συνδρομή τους έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό το κολυμβητήριο Χανίων να βρεθεί ξανά στη διαδικασία να φιλοξενεί και στις τρεις πισίνες τις αγωνιστικές και προαγωνιστικές ομάδες, καθώς και τους νεαρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες από τα τμήματα εκμάθησης κολύμβησης και τις λοιπές δραστηριότητες.

Με αίσθημα ευθύνης για τις αλλαγές που πραγματοποιούνται, αλλά και τις μελέτες που είναι να ωριμάσουν για την ολοσχερή ανακατασκευή του κολυμβητηρίου, ο Nαυτικός Ομιλος έθεσε υπ’ όψιν του κ. Πρωθυπουργού τη σημασία να μπορέσουν όλες οι πισίνες να τεθούν άμεσα σε λειτουργία, ενώ ζητήθηκε συγκεκριμένα από τον κ. Αυγενάκη να μεριμνήσει ούτως ώστε το συντομότερο δυνατό να ολοκληρωθούν τα έργα που έχει αναλάβει ο εργολάβος με την τοποθέτηση των πυλώνων φωτισμού στην 50άρα πισίνα και τις λοιπές εργασίες που είναι ακόμα να εκτελεστούν.

Για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων και την βιωσιμότητα του είναι απαραίτητη προϋπόθεση, κάτι που τονίζεται στις επιστολές, να μπορέσει μετά από έναν ολόκληρο χρόνο που έχει δοκιμαστεί σκληρά λόγω της πανδημίας να δουλέψει απερίσπαστος για να επαναφέρει τα Χανιωτάκια στο γνώριμο τους μέρος που δεν είναι άλλο από το κολυμβητήριο.

Παράλληλα ο Nαυτικός Ομιλος αναμένει πάντα με αγωνία την ολοκλήρωση των μελετών για τα μεγάλα έργα που είναι να γίνουν στο κολυμβητήριο προκειμένου ν’ αποκτήσει την εικόνα που θέλουμε όλοι».