Open Water: Τη Δευτέρα (10/5) στη Βουδαπέστη οι Κυνηγάκης, Γιαννοπούλου

Τη Δευτέρα (10/5) αναχωρούν για τη Βουδαπέστη οι Άλκης Κυνηγάκης, Νεφέλη Γιαννοπούλου.

Open Water: Τη Δευτέρα (10/5) στη Βουδαπέστη οι Κυνηγάκης, Γιαννοπούλου

Στην τελική ευθεία για την αναχώρησή τους για τη Βουδαπέστη, όπου και θα λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, βρίσκονται οι Άλκης Κυνηγάκης, Νεφέλη Γιαννοπούλου.

«Στη Βουδαπέστη μεταβαίνουν την προσεχή Δευτέρα (10/5) οι πρωταθλητές του Open Water, Άλκης Κυνηγάκης και Νεφέλη Γιαννοπούλου, που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο 35ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών.

Τόσο ο Κυνηγάκης, όσο και η Γιαννοπούλου, θα αγωνιστούν στα 5 (12/5) και 10 χιλιόμετρα (13/5). Οι αγώνες του Open Water θα διεξαχθούν στη λίμνη Lupa, από τις0 12 έως τις 16 Μαΐου.

Μαζί τους στην ουγγρική πρωτεύουσα, θα είναι και ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός Βαγγέλης Κοζομπόλης» αναφέρει στην ενημέρωσή της η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Θυμίζουμε πως από την Παρασκευή (7/5) στην Ουγγρική πρωτεύουσα βρίσκονται οι αθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης που μετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Ευαγγελία Πλατανιώτη (Ελεύθερο και Τεχνικό Σόλο, Κόμπο), Μαρία Αλζιγκούζη – Κομινέα (Κόμπο), Ελένη Δεληγιάννη (Κόμπο), Ελένη Φραγκάκη (Κόμπο), Κρυσταλένια Γιαλαμά (Κόμπο), Πηνελόπη Καραμέσιου (Κόμπο), Ζωή Καράγγελου (Κόμπο), Δανάη Καριώρη (Κόμπο), Αντριάννα Μισίκεβιτς (Κόμπο), Εβελίνα Παπάζογλου (Κόμπο), Γεωργία Βασιλοπούλου (Κόμπο) και Βιολέτα Ζουζούνη (Κόμπο).

Μαζί τους, οι ομοσπονδιακές προπονήτριες Ναταλία Τσερνέτσκα και Άνα Τάρρες Κάμπα, η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη, ο γιατρός Δημήτρης Λαμπρινός, η διεθνής Κριτής Ελένη Κουγιά και η έφορος και μέλος του Δ.Σ της ΚΟΕ Δέσποινα Καράμπελα.