Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Αρχές Μαΐου το προολυμπιακό

Νέα αναβολή στο προολυμπιακό τουρνουά της καλλιτεχνικής κολύμβησης που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί αρχές Μαρτίου στο Τόκιο! Οι αγώνες θα γίνουν, λογικά, δυο μήνες μετά! 

Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Αρχές Μαΐου το προολυμπιακό

Αναβλήθηκε για ακόμη μια φορά το προολυμπιακό τουρνουά της καλλιτεχνικής κολύμβησης. Οι διοργανωτές, συμφώνησαν με την παγκόσμια ομοσπονδία υγρού στίβου πως αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να διεξαχθούν οι αγώνες στο Τόκιο.

Το τουρνουά που θα λειτουργούσε και ως test event ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Τόκιο, στις αρχές Μαρτίου, με τη συμμετοχή φυσικά και της Εθνικής ομάδας που είναι εκ των φαβορί για να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Φυσικά το ντουέτο με τις Πλατανιώτη, Παπάζογλου μόνο με «θαύμα» θα χάσει την πρόκριση ενώ και το ομαδικό έχει πάρα πολλές πιθανότητες να προκριθεί.

Θυμίζουμε πως μέσα από τη συγκεκριμένη διοργάνωση θα δοθούν επτά Ολυμπιακά εισιτήρια ενώ όπως αναφέραμε και παραπάνω θα λειτουργούσε ως test event για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού.

Οι Ιάπωνες αναφέρουν πως οι περιορισμοί που υπάρχουν από την κυβέρνηση στους ταξιδιώτες, αυτή τη στιγμή, δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή των αγώνων. Θυμίζουμε πως τα σύνορα είναι κλειστά, ακόμη και για τους αθλητές και είναι αδύνατο να ταξιδέψουν, 10 αποστολές από διαφορετικές χώρες του κόσμου, προκειμένου να συμμετάσχουν στο προγραμματισμένο για τις 4-7 Μαρτίου προολυμπιακό τουρνουά της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Η ιαπωνική ομοσπονδία, σε συνεργασία πάντα με την κυβέρνηση και την παγκόσμια ομοσπονδία, έχουν συμφωνήσει οι αγώνες να διεξαχθούν αρχές Μαΐου (1-5/5), με την ελπίδα φυσικά να μην έχουμε και νέα αναβολή...