Eκτός λειτουργίας πάλι το κλειστό καταδυτήριο του ΟΑΚΑ λόγω βλάβης

Το κλειστό καταδυτήριο του ΟΑΚΑ δεν θα είναι στη διάθεση των αθλητών που προετοιμάζονται για το προολυμπιακό τουρνουά για χρονικό διάστημα 15 ημερών λόγω νέας βλάβης.

Eκτός λειτουργίας πάλι το κλειστό καταδυτήριο του ΟΑΚΑ λόγω βλάβης

Ξαφνικό πρόβλημα έκανε την εμφάνισή του στη διάρκεια της προετοιμασίας της προολυμπιακής ομάδας των καταδύσεων.

Συγκεκριμένα τίθεται εκτός λειτουργίας το κλειστό καταδυτήριο του ΟΑΚΑ εξαιτίας νέας βλάβης. Από τη δεξαμενή έχουν ξεκολλήσει τα πλακάκια με αποτέλεσμα να δημιουργείται σοβαρό λειτουργικό πρόβλημα. Έτσι η εν λόγω πισίνα έκλεισε ξανά για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης της ζημιάς. Η διαδικασία επισκευής αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον 15 ημέρες, διάστημα στο οποίο οι καταδύτες θα γυμνάζονται μόνο εκτός νερού.

Από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας εκφράζεται η ελπίδα ότι η αποκατάσταση της ζημιάς θα ολοκληρωθεί σύντομα ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος από την προετοιμασία για το προολυμπιακό τουρνουά και τους αγώνες πρόκρισης στους Ολυμπιακούς του Τόκιο σε δύο μήνες.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Πέτρος Φυρίγος εξέφρασε την απελπισία του για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και βάζει προσκόμματα στη δουλειά των αθλητών, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε έρθει σε απόγνωση, καθώς και πάλι μένουμε εκτός νερού, δύο μήνες πριν από το προολυμπιακό και δεν μπορούμε να προπονηθούμε κανονικά, διότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση. Τι να πω στους αθλητές;».