Σοφία Μπεκατώρου: Αυτός με κακοποίησε σεξουαλικά!

Τον αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας Αριστείδη Αδαμόπουλο κατονομάζει η Σοφία Μπεκατώρου ως τον δράστη της σεξουαλικής κακοποίησης που υπέστη

Σοφία Μπεκατώρου: Αυτός με κακοποίησε σεξουαλικά!

Τον άνθρωπο που την κακοποίησε σεξουαλικά στην ηλικία των 22 ετών κατονομάζει με συνέντευξή της στο «Πρώτο Θέμα» η Σοφία Μπεκατώρου.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η ελληνίδα Ολυμπιονίκης ο Αριστείδης Αδαμόπουλος είναι εκείνος που ασέλγησε πάνω της πριν από 24 χρόνια

Ο Αδαμόπουλος βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΙΟ από τη δεκαετία του ‘90, όπως και σχεδόν το σύνολο των διοικούντων της Ομοσπονδίας κι από τον Ιούνιο του 1997 εκτελεί χρέη αντιπροέδρου υπό την προεδρία του Αντώνη Δημητρακόπουλου.

Μάλιστα υπήρχαν πληροφορίες που τον ήθελαν να είναι υποψήφιος πρόεδρος στις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας, αλλά τελικά είχε αποδεχθεί να στηρίξει την υποψηφιότητα της Νίκης Αναστασίου με τον ίδιο να συνεχίζει ως γραμματέας.

Η Μπεκατώρου «Σπάει τη Σιωπή»: Του είπα όχι και ασέλγησε πάνω μου

Η Σοφία Μπεκατώρου στις 20 Δεκεμβρίου μιλώντας στο marieclaire, αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από παράγοντα της Ομοσπονδίας, ενώ στο Πρώτο Θέμα κατονομάζει τον Αδαμόπουλο ως τον άνθρωπο που ασέλγησε πάνω της πριν από 34 χρόνια.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι τον αντιπρόεδρο της Ιστιοπλοΐκής Ομοσπονδίας βαραίνει και η καταγγελία του Νίκου Κακλαμανάκη ο οποίος προσέφυγε στην ΕΦΙΠ.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης και νυν προπονητής του Βύρωνα Κοκκαλάνη είχε δεχθεί φραστική επίθεση από τον Αδαμόπουλο σε συνάντηση της ολυμπιακής ομάδας πριν από μερικούς μήνες και είχε ως θέμα την Ολυμπιακή προετοιμασία.

ΕΙΟ: «Δεν υπήρξε επίσημη ή ανεπίσημη καταγγελία από την Μπεκατώρου»

Όπως αναφέρει στην καταγγελία του, ο Αδαμόπουλος απαίτησε από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο, ο οποίος συντόνιζε τη συζήτηση, να αφαιρέσει το λόγο από τον Κακλαμανάκη γιατί βρίσκεται σε αντιδικία με την Ομοσπονδία!

Οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές με τον Αριστείδη Αδαμόπουλο να είναι πλέον στο επίκεντρο της όλης υπόθεσης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ήδη έχει κινηθεί δικαστική έρευνα για τα όσα είχε καταγγείλει η Μπεκατώρου.