Ολυμπιακός: Στα Βοτσαλάκια έγινε η απονομή των πρωταθλημάτων Πινγκ - Πονγκ

Σε μια ειδική εκδήλωση στο "Riviera Beach House" οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ολυμπιακού πανηγύρισαν τα πρωταθλήματα τόσο στο αντρικό, όσο και στο γυναικείο τμήμα.

Ολυμπιακός: Στα Βοτσαλάκια έγινε η απονομή των πρωταθλημάτων Πινγκ - Πονγκ

Εκεί βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, ο Γενικός Αρχηγός Γιάννη Δαλέζιου, η Γενική Γραμματέας Χριστίνα Τσιλιγκίρη, μέλη του Δ.Σ του συλλόγου, ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντσφαίρισης Μανώλης Κολυμπάδης οι δυο αρχηγοί Τάσος Ρηνιώτης και Μαρία Χριστοφοράκη σήκωσαν τις κούπες του πρωταθλήματος που κατακτήθηκαν στις 17 και 18 Μαρτίου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ακόμα ο προπονητής της ομάδας κ. Γιώργος Χριστοφοράκης, οι αθλητές Τάσος Ρηνιώτης, Γιάννης Σγουρόπουλος, Γιώργος Σταματούρος, Αλκιβιάδης Σταματούρος, καθώς και οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας Μαρία Χριστοφοράκη, Έλσα Τέρπου, Γεωργία Χατζάκη, Έβελίνα Μεραμβελιωτάκη και ο έφορος του τμήματος κ. Σαράντης Γιαννούτσος.

Χριστοφοράκης: «Η δικαίωση ήρθε με το τέλος της χρονιάς»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Χριστοφοράκης δήλωσε τα εξής: «Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος αυτή τη στιγμή. Κατακτήσαμε και τα δυο πρωταθλήματα. Στις Γυναίκες είχαμε πολλές ατυχίες και ήταν κάτι εξαιρετικό. Η δικαίωση ήρθε με το τέλος της χρονιάς. Αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από όλους τους αντιπάλους. Όλα τα παιδιά τα έδωσαν όλα κρατώντας το σύλλογο ψηλά. Έχουμε πολλές επιτυχίες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και ελπίζω να είμαστε εδώ και του χρόνου. Αφιερώνω τα δυο πρωταθλήματα στον πρόεδρό μας που ήταν συνέχεια στο πλευρό μας. Μας βοήθησε αφάνταστα και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και φυσικά το λαό του Ολυμπιακού που μας στηρίζει πάντα».

Ρηνιώτης: «Είμαστε πανάξιοι πρωταθλητές»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Τάσος Ρηνιώτης επεσήμανε τα εξής: «Είμαστε πολύ χαρούμενη με την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος και ευχόμαστε του χρόνου να έρθει το τέταρτο, στην συνέχεια το πέμπτο και όσο μας κρατάνε τα πόδια μας να είμαστε στην κορυφή με τον Ολυμπιακό. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που είναι πάντα δίπλα μας και μας βοηθάει με την οικονομική ενίσχυση του μέσα από τις κάρτες μέλους και τον Πρόεδρο μας που μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε απερίσπαστοι τη δουλειά μας. Είμαστε πανάξιοι πρωταθλητές Ελλάδας καθώς κερδίσαμε όλους τους αγώνες, έχοντας μόνο μια ήττα. Να είμαστε υγιείς και του χρόνου να πανηγυρίσουμε ένα ακόμα πρωτάθλημα».

Χριστοφοράκη: «Από τις σημαντικότερες στιγμές στον Ολυμπιακό»

Η Μαρία Χριστοφοράκη μετά την απονομή του πρωταθλήματος: «Είναι μια από τις σημαντικότερες στιγμές στον Ολυμπιακό. Ήταν ένα πρωτάθλημα το οποίο θέλαμε πάρα πολύ και έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα ήμασταν εμείς που χαμογελάσαμε στο τέλος, Είχαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και μια από τις καλύτερες τα τελευταία χρόνια. Χαίρομαι που έγινε σήμερα, εδώ η απονομή, ήταν πολύ όμορφα και ιδιαίτερα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε να μας δει, τον Πρόεδρο μας που είναι πάντα δίπλα μας, την Γενική Γραμματέα, τον Γενικό Αρχηγό του συλλόγου και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας για την τιμή που μας έκαναν με την παρουσία τους».