BKFC: Ο Ουλισές Ντίαζ έβγαλε νοκ άουτ τον Μπενεντέτο σε τρία δευτερόλεπτα! (vid)

Ιστορία έγραψε ο Ουλισές Ντίαζ από την Κούβα, ο οποίος έβγαλε νοκ άουτ τον Αμερικανό Ντονελέι Μπενεντέτο μέσα σε τρία δευτερόλεπτα στο BKFC 14!

BKFC: Ο Ουλισές Ντίαζ έβγαλε νοκ άουτ τον Μπενεντέτο σε τρία δευτερόλεπτα! (vid)

Τα... κιτάπια τους ελέγχουν οι αθλητικοί ρεπόρτερ ανά τον κόσμο, προκειμένου να δουν αν το νοκ άουτ που σημειώθηκε στον αγώνα του Ουλισές Ντίαζ με τον Ντονελέι Μπενεντέτο είναι όντως το πιο γρήγορο στην ιστορία των μαχητικών αθλημάτων!

Στο πλαίσιο του BKFC 14 (Bare Knuckle Fighting Championship), o Κουβανός Ντίαζ... ξεμπέρδεψε με τον Μπενεντέτο σε κάτι λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα, στέλνοντας τον Αμερικανό στο καναβάτσο με ένα και μοναδικό δεξί overhand.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι υπεύθυνοι της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα δεν πρόλαβαν καν να βγάλουν στην οθόνη το ρολόι της αναμέτρησης, καθώς ο Μπενεντέτο βρέθηκε αναίσθητος στο έδαφος εν ριπή οφθαλμού!

Δείτε το αστραπιαίο νοκ άουτ:

Το Bare Knuckle Fighting Championship είναι ένα πρωτάθλημα πυγμαχίας που ιδρύθηκε το 2018 στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Η μεγάλη διαφορά του από την κανονική πυγμαχία είναι ότι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με γυμνά χέρια, γεγονός που έχει προκαλέσει εύλογα επικρίσεις για τον υψηλό βαθμό επικινδυνότητάς του.