Ολυμπιακός: Ενίσχυση με Κάλμπεργκ, Ντβόρακ!

Διπλή ενίσχυση για τον Ολυμπιακό στο πινγκ πονγκ, με την απόκτηση των Κριστίνα Κάλμπεργκ, Γκάλια Ντβόρακ.

Ολυμπιακός: Ενίσχυση με Κάλμπεργκ, Ντβόρακ!

Η ανακοίνωση

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Κριστίνα Κάλμπεργκ. Η διεθνής Σουηδέζα αθλήτρια (ημ. γέννησης 1/4/2000) εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Γυναικών του Συλλόγου μας».

Μετά την έναρξη της συνεργασίας, η Κριστίνα Κάλμπεργκ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Eίμαι ευτυχισμένη που θα συμμετέχω σε ένα τόσο μεγάλο και ιστορικό σύλλογο στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Γκάλια Ντβόρακ (ημ. γέννησης 1/4/1988). Η διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ισπανίας και καταγωγή από την Ουκρανία, εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Γυναικών του Συλλόγου μας.

Μετά την έναρξη της συνεργασίας, η Γκάλια Ντβόρακ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Μετά από πέντε χρόνια στο Γαλλικό Πρωτάθλημα και 13 στο Ισπανικό, για μένα είναι πρόκληση και τιμή να αγωνιστώ με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Ανυπομονώ να ζήσω αυτή την εμπειρία και να αγωνιστώ σε ένα τόσο ιστορικό και διάσημο σύλλογο, όπως ο Ολυμπιακός και να γνωρίσω τη χώρα που δεν είχα ποτέ στο παρελθόν την ευκαιρία να επισκεφθώ».