Πινγκ Πονγκ: Ενισχύθηκε με Γιαννούτσο και Σταματούρο ο Ολυμπιακός

Στην ενίσχυση του τμήματος πινγκ πονγκ του συλλόγου προχώρησε ο Ολυμπιακός καθώς ανακοίνωσε τους Σωκράτη Γιαννούτσο και τον Άλκη Σταματούρο.

Πινγκ Πονγκ: Ενισχύθηκε με Γιαννούτσο και Σταματούρο ο Ολυμπιακός

Μία θέση στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας του πινγκ πονγκ του Ολυμπιακού κέρδισαν οι Σωκράτης Γιαννούτσος και Άλκης Σταματούρος, οι οποίοι προέρχονται από την Ακαδημία του πειραϊκού συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ένταξη δυο νεαρών αθλητών που προέρχονται από την Ακαδημία Eπιτραπέζιας Αντισφαίρισης του συλλόγου μας, στο ρόστερ της ομάδας Ανδρών. Πρόκειται για τον Σωκράτη Γιαννούτσο και τον Άλκη Σταματούρο».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σωκράτης Γιανούτσος: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην Α1 κατηγορία με τον Ολυμπιακό, την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Υπηρετώ το σύλλογο πολλά χρόνια στα τμήματα των Ακαδημιών και είναι μεγάλη τιμή για μένα που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα, όποτε χρειαστεί».

Άλκης Σταματούρος: «Μετά από τόσα χρόνια στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες και να αγωνιστώ στο 100% και εύχομαι να έχουμε μια απόλυτα επιτυχημένη σεζόν με υγεία».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας