Κόλιανιν: «Δίκαια κατέκτησε το Κύπελλο ο Ολυμπιακός»

Ο προπονητής της Βουλιαγμένης, Χρβόγιε Κόλιανιν μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, δήλωσε πως δίκαια οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν το τρόπαιο.  

Κόλιανιν: «Δίκαια κατέκτησε το Κύπελλο ο Ολυμπιακός»

Ο Χρβόγιε Κόλιανιν (προπονητής του ΝΟ Βουλιαγμένης) είπε: «Η ομάδα μου πάλεψε μέχρι το τέλος, και είχαμε μια ευκαιρία να ισοφαρίσουμε και να οδηγηθεί ο τελικός στα πέναλτι. Δίκαια όμως κατέκτησε το Κύπελλο ο Ολυμπιακός. Σίγουρα ήταν καλύτερος σήμερα, εμείς είχαμε κάποια κενά μπροστά, δεν σημειώναμε εύκολα γκολ, μας κράτησε εκεί στο σκορ ο Ολυμπιακός και είναι πάρα πολύ δύσκολο να αντιδράσεις και να πάρεις κάτι παραπάνω. Για μια ακόμη φορά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα μου και στον Ολυμπιακό, καλή συνέχεια σε όλους και έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα που θα παλέψουμε σκληρά».

Ο Στάθης Καλογερόπουλος (πρώτος σκόρερ του τουρνουά με 6 γκολ, παίκτης του ΝΟΒ) δήλωσε: «Ξέραμε πως θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε πάρα πολύ να κατακτήσουμε το Κύπελλο, δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε. Τώρα κοιτάμε την επόμενη μέρα που είναι το πρωτάθλημα».