Ολυμπιακός – ΑΝΟ Γλυφάδας 14-7: MVP η Ξενάκη, κορυφαία τερματοφύλακας η Χρυσή Διαμαντοπούλου

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στο πόλο γυναικών, με τις Έλενα Ξενάκη και Χρυσή Διαμαντοπούλου να παίρνουν τα βραβεία των κορυφαίων του φάιναλ φορ της Λάρισας. 

Ολυμπιακός – ΑΝΟ Γλυφάδας 14-7: MVP η Ξενάκη, κορυφαία τερματοφύλακας η Χρυσή Διαμαντοπούλου

Η Έλενα Ξενάκη με 4 γκολ στον τελικό με αντίπαλο τη Γλυφάδα, αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ αλλά και MVP της διοργάνωσης. Η τερματοφύλακας της ομάδας του Πειραιά, Χρυσή Διαμαντοπούλου ψηφίστηκε η καλύτερη κίπερ της διοργάνωσης.

«Είμαστε χαρούμενες για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ήταν ένας ακόμη στόχος. Το πετύχαμε και συνεχίζουμε. Ήθελα Κύπελλα και μετάλλια. Ήταν ένας λόγος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Η χρονιά μέχρι τώρα είναι εξαιρετική. Η συνέχεια ελπίζουμε να είναι ίδια. Αφιερώνω τον τίτλο στην οικογένειά μου και τις συμπαίκτριές μου», δήλωσε η Έλενα Ξενάκη.

Η Έλενα Ξενάκη έφτασε έτσι τα εννέα γκολ σε τελικούς και βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση των κορυφαίων σκόρερ των τελικών, μαζί με την Άλκηστη Αβραμίδου που έχει κρεμάσει το σκουφάκι της. Στα οκτώ γκολ σε τελικούς έφθασε η Ελευθερία Πλευρίτου και στα επτά η Βασιλική Πλευρίτου.