LEN: Αναβάλλονται οι αγώνες Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη, Ολυμπιακός – Ζόλνοκ!

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Υγρού Στίβου (LEN) ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη πως αναβάλλονται οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για το προσεχές διάστημα. Δεν θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη (LEN Euroleague) και ΟλυμπιακόςΖόλνοκ (LEN Champions League).

LEN: Αναβάλλονται οι αγώνες Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη, Ολυμπιακός – Ζόλνοκ!

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Υγρού Στίβου ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη πως αναβάλλονται οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για το προσεχές διάστημα. Δεν θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη (LEN Euroleague) και Ολυμπιακός – Ζόλνοκ (LEN Champions League).

Ραγδαίες οι εξελίξεις με τον κορονοϊό να αναβάλει αναμετρήσεις και διοργανώσεις σε όλα τα αθλήματα.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Υγρού Στίβου (LEN) σήμερα με Τετάρτη με ανακοίνωσή της, ενημέρωσε για τις διοργανώσεις και τα παιχνίδια που αναβάλλονται.

Δεν θα διεξαχθούν οι επαναληπτικοί της προημιτελικής φάσης για την Euroleague γυναικών που ήταν προγραμματισμένοι για τις 28 Μαρτίου.

Έτσι δεν θα διεξαχθεί και η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Βουλιαγμένη που την ίδια ώρα βέβαια συνεχίζουν και παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, έστω και χωρίς θεατές!

Είναι δεδομένο πως η συγκεκριμένη αναβολή θα πάει πιο πίσω και τα final 4 LEN TROPHY (17-18/4) και Euroleague (24-25/4).

Αναβάλλεται η επόμενη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League που ήταν προγραμματισμένη για τις 10-11 Απριλίου! Ο Ολυμπιακός στις 11/4 θα έπαιζε με την Ουγγρική Ζόλνοκ στον Πειραιά.

Τέλος αναβάλλονται και οι προκριματικοί αγώνες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στο πόλο που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν σε Κωνσταντινούπολη, Νετάνια, Μάντσεστερ και Μάλτα.