Πόλο: Αναβλήθηκαν δυο Ευρωπαϊκά παιχνίδια

Δυο Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις που ήταν προγραμματισμένες για την ερχόμενη εβδομάδα αναβλήθηκαν από τη LEN λόγω κορονοϊού. Δεν θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του Euro Cup Έγκερ - Μπρέσια και το ντέρμπι του Champions League Φερεντσβάρος - Προ Ρέκο!

Πόλο: Αναβλήθηκαν δυο Ευρωπαϊκά παιχνίδια

Την ερχόμενη εβδομάδα στο πόλο έχουμε κανονικά αγωνιστική σε Champions League και Euro Cup. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως δυο αναμετρήσεις που είναι προγραμματισμένες για την ερχόμενη εβδομάδα αναβλήθηκαν λόγω κορονοϊού.

Ένα ματς για το Champions League και ένα για το Euro Cup με ελληνικό ενδιαφέρον δεν θα διεξαχθούν την ερχόμενη εβδομάδα λόγω κορονοϊού. Αυτή την απόφαση πήρε η LEN και θα δούμε εάν τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν νέες αναβολές.

Για την ώρα είναι δεδομένο πως αναβάλλεται ο ελληνικός «εμφύλιος» στον δεύτερο ημιτελικό του Euro Cup. Η Έγκερ του Άγγελου Βλαχόπουλου είχε ηττηθεί 6-3 από την Μπρέσια του Δημήτρη Νικολαΐδη αλλά η ρεβάνς της Τετάρτης (4/3) στην Ουγγαρία αναβλήθηκε.

Έκλεισε το κολυμβητήριο της Έγκερ, τι δήλωσε στο fosonline.gr o Άγγελος Βλαχόπουλος

Στη Βουδαπέστη δεν θα διεξαχθεί και το μεγάλο ντέρμπι για τη 10η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League ανάμεσα στη Φερεντσβάρος του Γιάννη Φουντούλη και την πανίσχυρη Προ Ρέκο. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για την Τρίτη (3/3).

Οι Ιταλοί δεν θα ταξιδέψουν στη Βουδαπέστη και μένει να ανακοινώσει η LEN το πότε θα διεξαχθούν τα δυο παραπάνω παιχνίδια.