Έκλεισε το κολυμβητήριο της Έγκερ, τι δήλωσε στο fosonline.gr o Άγγελος Βλαχόπουλος

Τεράστιο ζήτημα έχει προκύψει με την ομάδα πόλο της Έγκερ που έπαιξε το περασμένο Σάββατο με την Μπρέσια στην Ιταλία στον πρώτο ημιτελικό του Euro Cup. Έκλεισε το κολυμβητήριο και αναβλήθηκε το σημερινό (26/2) παιχνίδι με τη Χόνβεντ.

Έκλεισε το κολυμβητήριο της Έγκερ, τι δήλωσε στο fosonline.gr o Άγγελος Βλαχόπουλος

Η έξαρση του κορονοϊού στην Ιταλία, έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην ομάδα πόλο της Έγκερ όπου και αγωνίζεται ο Άγγελος Βλαχόπουλος.

Οι Ούγγροι έπαιξαν το περασμένο Σάββατο με την Μπρέσια στην Ιταλία για τον πρώτο ημιτελικό του Euro Cup και με την επιστροφή στη βάση τους ξεκίνησαν τα προβλήματα!

Λόγω της έξαρσης του ιού στον Ιταλικό βορρά, οι Ούγγροι θορυβήθηκαν και έκλεισαν το κολυμβητήριο της ομάδας της Έγκερ ενώ αναβλήθηκε και το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τη Χόνβεντ!

Ο διεθνής άσος Άγγελος Βλαχόπουλος μίλησε στο fosonline.gr για το ζήτημα που έχει προκύψει και η αλήθεια είναι πως έχει θορυβήσει όλο τον κόσμο.

«Η πόλη του Έγκερ είναι μικρή και δεν θέλει και πολύ από μια φήμη να ξεκινήσει το κακό. Μας δείχνουν λες και μεταφέρουμε εμείς τον ιό, επειδή παίξαμε με την Μπρέσια στην Ιταλία.

Κάναμε αμέσως εξετάσεις μόλις φτάσαμε από την Ιταλία αλλά όπως μας είπαν θα πάμε και στη Βουδαπέστη για να υποβληθούμε σε νέο γύρο εξετάσεων.

Μας παρακολουθούν τις τελευταίες ημέρες όλους. Ναι το κολυμβητήριό μας έκλεισε και δεν θα παίξουμε σήμερα (Τετάρτη) ενώ δεν ξέρω εάν θα αγωνιστούμε και το Σάββατο για το πρωτάθλημα.

Πως θα παίξουμε από τη στιγμή που δεν προπονούμαστε. Δεν ξέρω και δεν μας έχει ενημερώσει κάποιος για αναβολή της ρεβάνς με την Μπρέσια που είναι την επόμενη εβδομάδα. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει.

Στην αρχή κι εγώ ήμουν πιο χαλαρός αλλά τώρα βλέπω τα πράγματα και σοβαρεύουν. Εδώ υπάρχει κίνδυνος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, από αυτά που διαβάζω.

Στην πόλη που είμαι στο Έγκερ, έκλεισαν και κάποια σχολεία. Δεν γνωρίζω γιατί. Καθημερινά έρχονται στην Ουγγαρία από την Ιταλία περίπου 100.000 άνθρωποι, είτε γιατί είναι τουρίστες είτε λόγω δουλειάς

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει γίνει τόσος θόρυβος με την ομάδα μου και ξαφνικά βρεθήκαμε στην Ουγγαρία στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λες και εμείς φέραμε τον ιό από την Ιταλία».