Βλάχος: «Δεχθήκαμε γκολ με κάθε πιθανό τρόπο»

Ο Θοδωρής Βλάχος υποστήριξε με δηλώσεις του πως η Μπαρτσελονέτα έκανε το καλύτερο φετινό της παιχνίδι στη διοργάνωση.

Βλάχος: «Δεχθήκαμε γκολ με κάθε πιθανό τρόπο»

Την ήττα έπειτα από τρία ολόκληρα χρόνια γνώρισε στην έδρα της η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός - Μπαρτσελονέτα 9-15: Πρώτη ήττα στον Πειραιά από τον Απρίλιο του 2017!

Οι «ερυθρόλευκοι» στο ντέρμπι κορυφής του Α' Ομίλου του LEN Champions League έχασαν από τη Μπαρτσελονέτα με 15-9. Ο προπονητής των Πειραιωτών, Θοδωρής Βλάχος στάθηκε στην ανωτερότητα των Καταλανών λέγοντας πως πραγματοποίησαν το καλύτερο παιχνίδι τους στη φετινή διοργάνωση.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: «Η Μπαρτσελονέτα έκανε το καλύτερο φετινό της παιχνίδι. Αυτό που με προβληματίζει και πρέπει να μας προβληματίσει είναι ο τρόπος που χάσαμε και η διαφορά. Έτσι όπως παίζει η Μπαρτσελονέτα δύσκολα θα χάσει κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια άρα λογικά δεν θα είμαστε πρώτοι, ωστόσο λογικά θα είμαστε στο final 8. Σήμερα είχαμε πρόβλημα στην επίθεση και δεν σκοράραμε στο πρώτο ημίχρονο ουσιαστικά ενώ και στην άμυνα είχαμε προβλήματα αφού δεχθήκαμε γκολ με κάθε πιθανό τρόπο. Σίγουρα πρέπει να διορθωθούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα και να γίνουμε καλύτεροι».

Ο Γιώργος Δερβίσης είπε από την πλευρά του: «Ήταν ένα κακό για εμάς και μάλιστα στην έδρα μας, γεγονός που δεν το συνηθίζουμε καθόλου, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Η Μπαρτσελονέτα μπήκε από το πρώτο λεπτό πολύ δυνατά και μέχρι το τέλος έδειξε ότι ήταν η καλύτερη ομάδα στην πισίνα. Εμείς αντιθέτως δεν αντιδράσαμε και δεν μπορέσαμε να καλύψουμε τη διαφορά. Δεν βγάλαμε αυτές τις μεγάλες άμυνες που έπρεπε να βγάλουμε για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε στον όμιλο και θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα επόμενα παιχνίδια».