LEN Euroleague: Η κλήρωση για Ολυμπιακό, Βουλιαγμένη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (5/11) το μεσημέρι στα γραφεία της LEN στην Ελβετία (Νιόν) η κλήρωση της φάσης των ομίλων της Euro League γυναικών για τη φάση των «16».

LEN Euroleague: Η κλήρωση για Ολυμπιακό, Βουλιαγμένη

Ο πρωταθλητής Ελλάδος Ολυμπιακός πήρε τον όμιλο στον Πειραιά από τις 29/11 έως την 1/12 και θα παίξει με την ουγγρική Ντουναϊσβάρος και τις ισπανικές Ματαρό και Μεντιτεράνι. Ο Ολυμπιακός φυσικά έχει τον πρώτο λόγο όχι μόνο για την πρόκριση αλλά και για την κορυφή του ομίλου.

Η Βουλιαγμένη θα ταξιδέψει στο Κίρισι της Ρωσίας για να παίξει με την Κίνεφ Κίρισι, την ιταλική Πάντοβα και την ολλανδική Τετερό. Το έργο του ΝΟΒ δεν θα είναι εύκολο αλλά είναι στις δυνατότητες της ομάδας η πρόκριση.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σαμπαντέλ, θα παίξει στην έδρα της με την ουγγρική UVSE, την ολλανδική Ουτρέχτη και την ιταλική Ρόμα.

Στον άλλο όμιλο, στην Κατάνια (Ιταλία) η γηπεδούχος Οριζόντε θα παίξει με την ρωσική Ουραλότσκα, την ισπανική Σεντ Αντρέου και η ουγγρική Βαζούτας.

Στα προημιτελικά προκρίνονται οι δυο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο. Στα προημιτελικά βέβαια οι πρώτες από κάθε όμιλο δεν συγκρούονται και θα κληρωθούν με μία από τις τέσσερις που κατέλαβαν τη δεύτερη θέση.