Ο Φουντούλης χατ τρικ στην πρεμιέρα του oυγγρικού πρωταθλήματος

Ο Γιάννης Φουντούλης σκόραρε τρία γκολ στη νίκη της Φερεντσβάρος με 20-11 επί της Ζέγκεντ στην πρεμιέρα του Ουγγρικού πρωταθλήματος.

Ο Φουντούλης χατ τρικ στην πρεμιέρα του oυγγρικού πρωταθλήματος

Άνοιξε σήμερα (4/9) η αυλαία του Ουγγρικού πρωταθλήματος. Στην πρώτη αγωνιστική, η Φερεντσβάρος με τον Γιάννη Φουντούλη στη σύνθεσή της κέρδισε εύκολα 20-11 τη Ζέγκεντ του Άγγελου Φώσκολου.

Ο Χιώτης περιφερειακός, ο οποίος ανήκε στον Ολυμπιακό μέχρι και πριν από λίγους μήνες, σημείωσε τρία γκολ με το σκουφάκι των πρωταθλητών Ευρώπης στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση.

Ο Φώσκολος που πήρε μεταγραφή φέτος από τον Εθνικό στη Ζέγκεντ, πέτυχε δυο τέρματα στην ήττα της ομάδας του από τους νταμπλούχους Ουγγαρίας.

Για τη Φερεντσβάρος πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ο αριστερόχειρας Γκεργκό Ζαλάνκι, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Ζόλνοκ φέτος.

Νίκη για τη Ζόλνοκ

Η Ζόλνοκ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του LEN Champions League, στην πρεμιέρα νίκησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ (12-9) εκτός έδρας την Πέκσι.

Πρώτοι σκόρερ οι Νταβίντ Γιάνσικ, Μπένσε Μπάτορι με τρία γκολ. Δυο τέρματα είχε ο Ζατμάρι κι από ένα οι Ντούσκο Πιγιέτλοβιτς, Ανγκιάλ, Φάρκας, Ντράσοβιτς.