Όχι δάκρυα, μόνο υπερηφάνεια γι' αυτό τον Ολυμπιακό

Η Μεγάλη Εβδομάδα του Ολυμπιακού μπορεί να μην ολοκληρώθηκε με μια ακόμη Ευρωπαϊκή «κούπα» αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στο μεγάλο λιμάνι πρέπει να φορέσουν και…μαύρα.

Όχι δάκρυα, μόνο υπερηφάνεια γι' αυτό τον Ολυμπιακό

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Θρύλου έφτασε στην πηγή, έβρεξε τα χείλη της αλλά δεν κατάφερε να πιει νερό από την «κούπα» του ΛΕΝ ΤΡΟΦΙ, μετά την ήττα στα σημεία από τη Ντουναϊσβάρος στον τελικό του φάιναλ φορ στο Ματαρό.

Ο κορυφαίος Σύλλογος της χώρας μέσα σε τέσσερις ημέρες συμμετείχε σε τρεις Ευρωπαϊκούς τελικούς. Ούτε σε ένα, ούτε σε δύο. Σε τρεις. Κάτι μοναδικό και ανεπανάληπτο όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα αλλά και τον παγκόσμιο αθλητισμό. Τρία διαφορετικά τμήματα διεκδίκησαν ισάριθμες «κούπες» σε διάστημα τεσσάρων ημερών.

Στην Τουρκία, το βόλεϊ γυναικών έκλεισε το…σπίτι και το στόμα των γειτόνων την Τετάρτη το απόγευμα, την ίδια ώρα που στο κατάμεστο ΣΕΦ οι οπαδοί του Θρύλου γιόρταζαν και προετοιμάζονταν για τον ευρωπαϊκό τελικό των ανδρών. Η Ραβέννα ήταν καλύτερη και πήρε δίκαια τον τίτλο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να αποθεώνει παίκτες και τεχνικό επιτελείο ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Η Μεγάλη Εβδομάδα συνεχίστηκε την Παρασκευή με το θρίαμβο των γυναικών στο πόλο επί της πρωταθλήτριας Ιταλίας Πάντοβα. Πρόκριση στον τελικό με τη Ντουναϊσβάρος τελικά να κατακτά το τρόπαιο και τις κοπέλες του Ολυμπιακού να παίρνουν το ασημένιο μετάλλιο.
Έπεται συνέχεια…

Και όλα αυτά σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Το λέμε αυτό έπεται συνέχεια Ευρωπαϊκή. Η ομάδα μπάσκετ έχει μπροστά της τα πλέι οφ με τη Ζαλγκίρις και θέλει τρεις νίκες για να περάσει στο φάιναλ φορ του...κόκκινου Βελιγραδίου. Τέλος, το πόλο ανδρών έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο φάιναλ -8 του Τσάμπιονς Λιγκ και θα διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο στη Γένοβα.