Βλάχος: «Είδωλό μου ο Ρούντιτς»

Ο Θοδωρής Βλάχος ετοιμάζεται για τη «ναυμαχία» με την Προ Ρέκο και τον Ράτκο Ρούντιτς. Το είδωλό του όπως είπε ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης. 

Βλάχος: «Είδωλό μου ο Ρούντιτς»

Λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο ημιτελικό με την Προ Ρέκο, ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε για την κόντρα και με τον κορυφαίο προπονητή του κόσμου, Ράτκο Ρούντιτς. «Είμαι περήφανος για την πρόκριση της ομάδας στον ημιτελικό. Τώρα θα αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα. Είμαστε παρόμοια ομάδα μεπέρσι. Ελάχιστες διαφορές έχουμε στο ρόστερ. Η Ρέκο έχει ένα διαφορετικό στυλ και άλλους παίκτες και φυσικά τον Ρούντιτς. Βέβαια μπορούμε να τα καταφέρουμε» είπε ο «καπετάνιος» του Θρύλου ενώ σχολίασε για τη μονομαχία με τον Ρούντιτς: «Είναι φανταστικό για εμένα που θα έχω απέναντί μου το συγκεκριμένο προπονητή. Είναι το είδωλό μου. Όταν ξεκίνησα την προπονητική ήθελα να μοιάσω στον Ρούντιτς. Βέβαια είναι ένας ημιτελικός και δεν είναι παιχνίδι ανάμεσα σε εμένα και εκείνον. Είναι μια μάχη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Προ Ρέκο».

Ο Ολυμπιακός στα ημιτελικά του Champions League, αντίπαλος η Προ Ρέκο!

Εκδίκηση στα γενέθλια του Ράτκο

Στα Ιταλικά μέσα ενημέρωσης στέκονται στο γεγονός πως σήμερα ο προπονητής της Ρέκο έχει τα γενέθλιά του. Μάλιστα όπως αναφέρουν είναι μια ευκαιρία απόψε για την ομάδα να πάρει εκδίκηση στα γενέθλια του Κροάτη προπονητή που έκλεισε τα 71 του χρόνια.

Ολυμπιακός - Προ Ρέκο: Αυτή είναι η ομάδα του Ρούντιτς που σήμερα έχει γενέθλια!

Ο Αϊκάρντι ήθελε Μπρέσια

Ο διεθνής Ιταλός φουνταριστός Ματέο Αϊκάρντι δεν δίστασε να πει στους συμπατριώτες του πως ήθελε τη Μπρέσια στον ημιτελικό. «Η αλήθεια είναι πως ήθελα να δώσουμε έναν αγώνα με τη Μπρέσια στα ημιτελικά. Θα ήταν υπέροχο για το ιταλικό πόλο. Βέβαια όπως και η Μπρέσια, έτσι και ο Ολυμπιακός είναι μια δυνατή ομάδα. Θέλουμε φέτος να αντισταθούμε μετά τον χαμένο τελικό στη Γένοβα» υπογράμμισε ο Αϊκάρντι.