Παυλίδης: «Είμαστε το φαβορί αλλά δεν προκριθήκαμε ακόμη»

Ο προπονητής της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού στάθηκε στον επαναληπτικό λέγοντας πως οι «ερυθρόλευκες» έχουν πάρει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. 

Παυλίδης: «Είμαστε το φαβορί αλλά δεν προκριθήκαμε ακόμη»

Ο Χάρης Παυλίδης εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του, ωστόσο έσπευσε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης δήλωσε μετά το ματς: «Παίξαμε καλά σήμερα, ωστόσο δεν περιμέναμε ότι θα κερδίσουμε τόσο εύκολα. Είχαμε αντίδραση σε κάθε άμυνα που επιχείρησε ο αντίπαλός μας, κάναμε καλή διαχείριση σε όλη τη διάρκεια, δεν κινδυνέψαμε και από εκεί και πέρα το σκορ μεγάλωνε διαρκώς. Δεν προκριθήκαμε ακόμα αλλά σίγουρα έχουμε μεγάλο προβάδισμα και είμαστε το φαβορί. Πρέπει να είμαστε το ίδιο καλοί και στον επαναληπτικό και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό στους αγώνες που ακολουθούν για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Εξαιρετική η Σταματοπούλου

Από την πρώτη στιγμή είχαμε επισημάνει πως υπάρχει ζήτημα με την παρουσία της Χρυσής Διαμαντοπούλου, λόγω τραυματισμού στον ώμο. Τελικά σήμερα έπαιξε η Ιωάννα Σταματοπούλου που ήταν εξαιρετική. «Δώσαμε το 100% του εαυτού μας και στην επίθεση και στην άμυνα για αυτό δεχθήκαμε λίγα γκολ. Παίξαμε πολύ καλά αλλά απομένει ένα ακόμα παιχνίδι για να σφραγίσουμε την πρόκριση στο Final 4 Ευρωλίγκας. Ψάχναμε αυτή την αντίδραση σήμερα και τα καταφέραμε. Κοιτάμε μπροστά» τόνισε η πορτιέρε του Θρύλου.