Βλάχος: «Συγκεντρωμένα για να βρεθούμε στο final 8»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος και ο Κροάτης αμυντικός της ομάδας του Πειραιά, Άντρο Μπούσλιε στάθηκαν μετά το τέλος του αγώνα στην προσπάθεια που πρέπει να γίνει για να βρεθεί ο πρωταθλητής Ευρώπης στο final 8. 

Βλάχος: «Συγκεντρωμένα για να βρεθούμε στο final 8»

Ο Ολυμπιακός με γκολ του Γεννηδουνιά λίγο πριν το τέλος του αγώνα πήρε την ισοπαλία με 10-10 από την Γιουγκ στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Champions League. Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Θοδωρής Βλάχος σχολίασε πως η πρόκριση δεν είναι εύκολη και πως το παιχνίδι ήταν ντέρμπι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Όπως ξεκίνησε το παιχνίδι σήμερα πιστέψαμε ότι μπορούμε να το κερδίσουμε.Ελέγχαμε το ρυθμό αλλά κάναμε μια κοιλιά στο τρίτο οκτάλεπτο, δεχτήκαμε δυο γκολ στην κόντρα και η ψυχρολουσία ήρθε όταν βρεθήκαμε πίσω με δυο γκολ στις αρχές της τέταρτης περιόδου. Εκεί όμως λειτουργήσαμε πραγματικά σαν μεγάλη ομάδα. Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι και κρίθηκε στο τέλος, με την ισοπαλία να είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα και για τις δυο ομάδες έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι. Η Γιουγκ είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και δεν είναι εύκολο να τον κερδίσεις. Πρέπει να μεγαλώσουμε το διάστημα της καλής απόδοσης μέσα στο παιχνίδι και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Όποιο αποτέλεσμα και να ερχόταν σήμερα, το επόμενο παιχνίδι είναι πάντα σημαντικό. Η πρόκριση δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η Γιουγκ θα είναι σίγουρα ανάμεσα στις τρεις ομάδες και μετά θα μονομαχήσουμε εμείς με τη Ζόλνοκ, Βερόνα και Μπλάντοστ. Θέλει πολύ προσοχή και προσπάθεια για να φτάσουμε ξανά στην τελική φάση».

Από την πλευρά του ο Άντρο Μπούσλιε είπε: «Ξεκινήσαμε καλά αλλά είχαμε ένα νεκρό διάστημα στο τρίτο οκτάλεπτο. Δεν παίξαμε καλά για μερικά λεπτά και ο αντίπαλος πέτυχε 2 γκολ. Στη συνέχεια αντιδράσαμε και δείξαμε την ποιότητα μας ως ομάδα. Θα συνεχίσουμε συγκεντρωμένα ώστε να βρεθούμε στο Final-8».